Можливо, найкраща іграшка дітей будь-якого віку: 3D-принтер Origo

На жаль, поки що він існує лише як прототип, однак не виключено що двом шведським дизайнерам все-таки вдасться запустити у виробництво "промисловий" варіант - через 1.5 роки.

3D-принтер для дітей(цей, або від інших виробників) дійсно може стати "непереможною" іграшкою, який до того ж може навчити не лише купувати щось в магазинах, а створювати речі самому.

Дісйно, з таким інструментом дитина може швидко (менше ніж за день) пройти шлях від ідеї про уявну фізичну форму (наприклад, іншу іграшку), до створення комп'ютерного дизайну (автори Origo пропонують використовувати для цього найпростіший з існуючих 3D-редакторів, який працює через інтернет - 3Dtin ), і нарешті до того, коли форма з дитячої уяви опиниться у неї на долонях, ще "тепла" після друку.

Origo згідно задуму повинен коштувати 800$, мати USB-інтерфейс та друкувати іграшку в 10-15 см величиною приблизно за годину. До того ж, принтер повинне бути безпечним - без отруйних матеріалів або загрози отримати термічні опіки - щоб з ним могли гратися 10-річні діти.

3d технології діти

Знак гривні
Знак гривні