Анонімуси відкрили аналог Wikileaks для хакерів

Однак на відміну від Wikileaks, замість того, щоб сидіти і чекати витоків від інсайдерів, Анонімуси пропонують хакерам, які під час своєї важкої праці по зламу чужих мереж натикаються на цікаві урядові або корпоративні документи, надсилати їх анонімно на свій новий сайт HackerLeaks.tk

Таким чином, група Анонімус - яка вже має добрі зв'язки із традиційними медіа - сподівається привернути до майбутніх витоків більше уваги, щоб досягнути максимального політичного ефекту. Та зробити постійне місце для всіх зацікавлених сторін, де можна буде шукати потрібну інформацію.

Першим витоком на сайті стали дані офіційних осіб міста Орландо, Флорида - включно з адресами, ціною на їх будинки, їх доходами тощо. Це зроблено у відповідь на те, що "ці заможні посадовці звикли переслідувати дуже небагатих людей, тому ми вирішили показати їх ревень доходів".

Сайт HackerLeaks.tk - це новий проект від Анонімус( нагадаємо, вони серед іншого за останніх пів-роки атакували Visa, MasterCard, та PayPal у відповідь на відмову останніх надавати послуги Wikileaks, також атакували сайти урядів Тунісу, Єгипту та Ірану - на підтримку учасників протестів, а пов'язана з ними група LulzSec за останніх 60 днів здійснила сенсаційні атаки на ряд корпоративних сайтів)

На сьогодні Анонімус реалізує проект AntiSec,спрямований на відкриття урядових даних та війну проти фірм, що займаються наданням послуг з комп'ютерної безпеки для урядів різних країн.

* * *

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Wikileaks комп'ютери анонімус безпека

Знак гривні
Знак гривні