Make love, not war ... Фото дня з Ванкуверу

Коли ванкуверські Канакс програли фінал кубка Стенлі, фани команди - вочевидь каналізуючи розчарування, влаштували вчора ввечері у місті вуличні заворушення - із побиттям вітрин, підпалом машин, кров'ю на обличчях. Однак ця історія - не про них.

Оновлено Дівчину і хлопця збили з ніг поліцейські, хлопець намагається заспокоїти свою подругу, якій боляче від отриманих побоїв - це " нова версія того, що відбувалося під час зйомок. Фотографія тієї ж самої події з іншого кута начебто підтверджує цю версію. Автор першої фотографії, Річ Лем, не знає що було перед моментом зйомки, у хаосі він не бачив передісторії.

... А про щасливу (вірогідно трохи п'яну) пару, що цілувалася лежачи, на площі поміж рядами спецназу. Фото вже практично отримало, завдяки Інтернету, своїх 15 хвилин загальносвітової слави.

Більше фотографій вчорашнього гармидеру у Ванкувері - тут.

Rich Lam/Getty Images

Про те, як ванкуверці самоорганізувалися для відновлення міста, читайте у дописі учасника нашої спільноти, котрий живе в Канаді

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Рахунок на BitCoin: 12A3CXQop4ofhJWTmdfffC1m2F5vVu1Wq1

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

канада заворушення

Знак гривні
Знак гривні