Хакерська група Lulz Security® продовжує атаки на сайти головних установ США: вночі було призупинено роботу сайту ЦРУ

Lulz Security® (LulzSec), "світові лідери високоякісних розваг за ваш рахунок", призупинили вночі роботу публічного сайту ЦРУ приблизно на пів-години.

Трохи раніше на цьому тижні, черговою жертвою Lulz Security® став сайт Сенату США - в якості доказу зламу група оприлюднила частину внутрішньої, закритої інфраструктури серверів. Довгий список голосних зламів (наприклад, внутрішні дані по тисячам користувачам мережі Sony) можна знайти тут.

За однією з версій, Lulz Security® була (є?) частиною групи , відомої під назвою Anonymus - серед іншого, вони також підтримують WikiLeaks, однак наполягають що всі їх дії - поза політикою, і вчинені лише для власного задоволення. Група "підкидає лулзів", зламуючи сайти, з періодичністю декілька разів на тиждень, починаючи з весни цього року.

Частина легальних фахівців з ІТ-безпеки відчувають велику вдячність перед цією групою хакерів: за те, що вона змушує корпорації та установи серйозніше ставитися до проблем безпеки (є навіть теорія змови, що Lulz Security® складається, принаймні частково, з елітних представників цієї індустрії ).

Для того щоб оперативно слідкувати за новими зламами від Lulz Security®, слідкуйте за їх записами в Твітері

хакери технологія

Знак гривні
Знак гривні