А могли б і на 15 років посадити: за стрілянину у барі, яку влаштував київський суддя, покарали постраждалого тракториста

Пам'ятаєте історію про тракториста Олександру Кучу, якого в упор розстріляв п'яний в ср..ку столичний суддя Євген Вовк, який перед цим погрожував згвалтувати присутню в кав'ярні, де все відбувалося, незнайому жінку?

Так от, тракторист отримав два роки обмеження волі умовно. Чоловіка визнали винним у нападі на суддю, а використання вогнепальної зброї Вовком визнали правомірним самозахистом, Українська правда з посиланням на 5 канал.

"Призначити Олександру Кучі покарання за ч.2 ст.296 КК України - два роки обмеження волі. Згідно ст.75 КК України, вирок в частині обмеження волі, вирок не приводити до виконання, звільнивши його від відбування покарання в основній частині з випробуванням. Встановивши термін - 2 роки", - оголосив суддя Канівського міськрайонного суду Володимир Дубинець.

Крім того, таке ж покарання отримав й інший селянин Володимир Лисенко, який допомагав Кучі у результаті стрілянини.

Коментуючи рішення суду, Куча сказав: "Протів власті, короче, не попреш ніяк. Що хотять - те роблять. Свободно можна видавать оружиє. Хай стріляють, хай собі отдихають. Воно, навєрно, так і єсть, і так і буде. Поки за них не візьмуться нормально, нормальна власть. По другому - ніяк".

У тілі хлопця досі залишається куля, яку лікарі не виймають через загрозу параліча.

Як відомо, минулого року у селі Бобриця на Черкащині суддя Дарницького райсуду Києва Євген Вовк кілька разів вистрілив у місцевого мешканця з пістолета "Макаров".

Його честь, суддя Євген Вовк

У результаті сварки у барі, що переросла у бійку зі стріляниною, селянина привезли до лікарні з трьома кулями в тілі. Водночас слідство одразу визнало Вовка потерпілим, а Кучу звинуватило в нападі.

Запам'ятайте ці призвіща: корупціонери і безпрєдєльщики суддя Володимир Дубинець (який виніс вирок) та суддя Євген Вовк, який тричі стріляв в людину, кажуть навіть уже в лежачу.

Запам'ятайте це обличчя, це Євген Вовк, і якщо судова система наскрізь прогнила, то громадяни повинні організуватися і діяти самі: жодної допомоги, співчуття, співпраці або нормального ставлення до цієї протокольної морди, що відчуває себе вище закону.

беспредел бидлоеліта список

Знак гривні
Знак гривні