Дочка плагіатора Євгена Суліми перемогла на усіх можливих олімпіадах

Улюбленець Дмитра Табачника, замміністр Євген Суліма, який виконує у МінОсвіти функції здирника грошей (читайте історію про те, як Суліма виставляє ректорам платіжки на суми десятки тисяч гривень, погрожуючи зменшити обсяг держзамовлення на конкретний навчальний заклад), має дуже талановиту дочку.

Як стало відомо бюро "Свідомо", Валерія Суліма виграла Всеукраїнську олімпіаду з російської мови, яку наказав проводити міністр освіти Дмитро Табачник у минулому році.

Крім цього, вона перемогла ще у всеукраїнській олімпіаді з правознавства, виграла міську олімпіаду з англійської мови, взяла друге місце на міській олімпіаді з української мови і літератури, виборола почесне третє місце на загальнонаціональному фестивалі гравців на балалайках і перемогла у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням в номінації "Історія України і державотворення" (з усього списку несправжнім є лише один пункт - ред.).

Звичайно, ми ані секунди не сумніваємося, що перемогла дочка заступника міністра освіти на усіх цих олімпіадах чесно, використовуючи лише свої знання та розум.

Отже, крім як красти без посилання абзаци з книг російських шовіністів з цитатами бін Ладена, замміністра Євген Суліма все-таки виконує суспільно-важливу батьківську функцію - дівчина-вундеркінд зробила те, що до неї не міг зробити ніхто - перемогти в декількох загальноукраїнських олімпіадах одразу. Сам він стверджує, що його донька перемагала на багатьох олімпіадах і при попередніх міністрах.

Радимо батькові та дочці скористатися нашим інструментом для пошуків університету, знайти ВНЗ який би найкраще підходив по співвідношенні ціна/якість, тому що зарплатня замміністра навряд чи дозволить віддати улюблене дитя в Могилянку, хоча з подібними успіхами вона б напевне, туди пройшла.

скандал

Знак гривні
Знак гривні