Провладна більшість відмовилася покращити собі карму

Прокльони десятків тисяч людей, які стоятимуть в пробках через проїзджаючих по перекритим вулицям особливо важливих представників нашої бидлоеліти, продовжуть і надалі сипатися на голови віп-пасажирів.

Сьогодні провладна "більшість" у ВР не підтримала законопроект депутата від БЮТ про обмеження для vip-кортежів.

Більшість відмовилась стати хоч трохи більш європейською хоча б на півтори години вранці та ввечері. Законопроектом пропонувалося встановити заборону перекривати дорожній рух у час-пік.

За словами автора законопроекту Олександра Сочки зупинка дорожнього руху на 13 хвилин у години найбільшої інтенсивності руху, у так званий «час-пік», коли громадяни їдуть на роботу та повертаються додому, призводить до суттєвих наслідків морально-психологічного, економічного та екологічного характеру; порушується дисципліна трудового дня, оскільки через запізнення працівники несвоєчасно приступають до виконання своїх професійних обов’язків.

Також народний депутат підкреслив, що внаслідок простою у заторах великої кількості транспорту збільшуються викиди в атмосферу продуктів згоряння автомобільного палива, а через втрату можливості ефективно використати свій час люди почувають себе у стресовому, пригніченому стані.

бидлоеліта мезозой

Знак гривні
Знак гривні