Звичайні речі, що розказують свою історію (візуальний концепт, ФОТО)

На конкурсі, який був організований інтернет-сервісом Pachube (ми про них вже згадували), троє розробників з Англії створили цікавий концепт - великий робочий стіл, на якому можна подивитися статус ваших речей та справ.

Розробники використали вже й так існуючу у багатьох звичку класти дрібні предмети на стіл. Спочатку на ньому лише коло з світла, якщо покласти в нього якусь з речей, вона розкаже свою історію (комп"ютер реагує на RFID, приєднаний до кожного з предметів, і показує за допомогою розташованого зверху проектора відповідну інформацію ).

Ключі показують інформацію про загальний стан будинку, електроспоживання, погоду на вулиці, та нагальний список дій, що необхідно зробити в першу чергу.

Модель холодильника розказує, що в ньому не вистачає запасів молока, і повідомляє про всі свої технічні характеристики

Гаманець покаже стан ваших рахунків, баланс, короткотермінові доходи та розходи та іншу фінансову інформацію

Тотеми, що представляють людей, які живут в будинку (у цьому випадку батька) розкажуть про їх останні повідомлення в соціальних мережах та локацію, де вони знаходяться.

Додаткові іконки, типу автобуса, розкажут все про місцевий транспорт - години відправлення, час очікування та прибуття, різні варіанти як дібратися тощо.

інтернет spimes майбутнє

Знак гривні
Знак гривні