На цьому тижні в Україні буде популярною тема депутатів, які прогулюють свою роботу

Схоже, реакція польских депутатів і пов'язана з цим міжнародна ганьба примусила ряд українських так званих політиків імітувати рухи в напрямку "заборонимо голосувати чужими картками". Нагадаємо, наші громадяни на цю тему вже давно не жартують.

Сьогодні ряд знакових осіб ще раз публічно підтвердили, що Верховна Рада вже дуже довгий час працює не по Конституції, а значить всі закони, які вона приймає, можна вважати нелегітимними.

Про більшість у Верховній Раді, яка складається з "тушок", регіоналів, комуністів та прихильників Литвина, згадав голова Верховної Ради персонально. Він закликає усіх керівників фракцій забезпечити явку народних депутатів на пленарні засідання парламенту, «далі ми ці скандали витримувати не можемо», - заявив наш сивочолий герой, зачіску якого ми надзвичайно поважаємо.

Литвин настільки розійшовся, що видав розпорядження (усне): якщо депутат не зареєструвався письмово біля столів реєстрації, то заробітна плата йому не нараховується (у дні пленарних засідань).

Про моральний вид опозиції, яка така ж цивілізовна, як і більшість, подбав Микола Томенко. Він в дуже обережних зворотах пообіцяв що буде «переконувати опозицію, щоб на цьому тижні ми спробували продемонструвати, що депутати опозиції здатні виконувати Регламент і Конституцію України і виключно самостійно голосувати і відповідати виключно за себе як за конкретного народного депутата».

Олександр Єфремов, так само безпосередній як і його бронебійний попередник з виступаючих на цю тему, запевнив, що робитиме усе, аби забезпечити особисту присутність народних депутатів від Партії регіонів на засіданнях Верховної Ради.

Також, Єфремов крім інших цікавинок, розкрив секрет що замість Ріната Ахметова (який схоже жодного разу не був на пленарних засіданнях) в парламенті присутні велика кількість невидимих експертів від нього, які надзвичайно допомагають законодавчій роботі.

бидлоеліта мезозой парламент

Знак гривні
Знак гривні