Увага! Всім бажаючим оперативно відслідковувати повідомлення з Wikileaks про Україну

За лінком, який розташований нижче, можна підписатия на RSS-стрічку, яка збирає в собі всі останні повідомлення з видань Guardian, El-Pais, Der Spiegel, Le Mond та офіційного сайту Wikileaks щодо витоків з переписки посольств США, в яких міститься згадка про Україну.

Нагадаємо, що всі ці видання мают у своєму розпорядженні повну колекцію документів з переписки посольств США, доступ до якої їм надав сайт Wikileaks.

Іншими словами, всі нові витоки про Україну повинні в першу чергу з"являтися саме на цих сайтах (а значить, в стрічці яку ми вам пропонуємо)

http://feeds.feedburner.com/cablegate-ukraine

Технічні деталі: ми зробили цю стрічку за допомогою сервісів "Yahoo pipes", "Feedburner" та RSS-стрічок з вказаних вище видань. Всі елементи стрічок фільтруються за такими ключовими словами: Ukraine, Kyiv, Kiev. Зауваження для читачів, які не дуже добре знають про принцип дії RSS - стрічка містить не всі витоки про Україну, а лише декілька останніх.

Оновлено: на головній сторінці сайту праворуч зверху відтепер є віджет, де з'являються три останніх, найновіших документи з колекції Wikileaks, в яких згадується про Україну.

Бажаючих перекладати націкавіші моменти з майбутніх витоків ми запрошуємо реєструватися у нас на сайті, і написати про своє бажання нижче, в коментарях. Ми надамо вам доступ до спеціального блога, який буде присвячено витокам Wikileaks про Україну.

Wikileaks

Знак гривні
Знак гривні