Кияни проти, щоб мільйони їх грошей пішли на храм, готель, телестудію, та конференц-зал для попів

Депутати Київради виділили з міського бюджету 11 мільйонів гривень на будівництво Свято-Воскресенського кафедрального собору УПЦ (МП) біля станції метро "Либідська".

В суботу 11 грудня об 11-30, противники цього рішення вийдуть під КМДА

З анонсу організаторів протесту:

Знищивши чи не єдину зелену зону в районі, представники УПЦ (МП) мають намір збудувати собі храм, готель для паломників, телестудію, конференц-зал на 1 тыс. чоловік, спорткомплекс та паркінг на 126 місць.

Ми – проти!

Кияни заперечують, щоб за рахунок бюджету Києва підтримувати церковні організації.

У поточному році дефіцит бюджету Києва складе близько 1,7 мільярдів гривень. Не вистачає грошей, щоб фінансувати опалення, медицину, освіту, відновлення зелених зон. Водопроводи, каналізація, значна частина доріг перебувають у занедбаному стані. Чиновники обіцяють, що на початку наступного року загальний борг столиці сягне 11 млрд грн., 100% реальних доходів бюджету Києва.

11 грудня об 11-30 запрошуємо всіх прийти під КМДА і сказати своє НІ такій безвідповідальній бюджетній політиці!

НІ буде сказано планам захоплення УПЦ МП Києва. Нагадуємо, на місці руїн стародавнього храму Київської Русі — Десятинної церкви — у відповідності до указу Януковича побудують храм УПЦ (МП).

Зараз представниками цієї конфесії незаконно захоплюються зелені зони столиці – парк Юність, сквер на проспекті Науки, сквер на перетині вулиць Гончара та Б.Хмельницького.

Треба сказати НІ цьому рейдесству під церковним прикриттям.

До акції непричетна жодна політсила.

упцмп протест Церква

Знак гривні
Знак гривні