Останні новини про майбутнє акції проти КАТу. Чи розпустять Майдан?

Офіційний сайт Національної Координаційнї ради підприємців України (основний координуючий орган акції), на своєму сайті http://mistovoli.org повідомив наступне:

"""Перше, і головне – Національна координаційна рада підприємців України продовжує діяти, не приймала рішення про свій розпуск і залишається основним координуючим органом акції.

Протягом наступних декількох годин відбудеться засідання Національної координаційної ради підприємців України, на якому буде прийнято рішення про подальші дії.

Наш сайт одразу повідомить про результати.

Заява одного з координаторів акції Олександра Данилюка про “розпуск” Коорд. ради є неправдою, а його самопроголошення генеральним координатором політичної акції є смішним, тому що за ним немає ні людської, ні організаційної підтримки.

На жаль, частина ЗМІ почала ретранслювати повідомлення від Данилюка. Прохання дочекатися завершення засідання Коорд. ради та проголошення його результатів.

Представники ЗМІ – на цей момент ви можете взяти офіційний коментар з приводу ситуації у речника Коорд. Ради Володимира Дороша: 050 510 7289

До оголошення результатів сьогоднішнього засідання координаційної ради візьміть до уваги, що всі інші заяви з приводу продовження або зупинення акції є особистою точкою зорою окремих людей."""

10:30, Надзвичайна щільність протестуючих (зверніть увагу)

акція протест

Знак гривні
Знак гривні