Михайло Бродський - злісний неплатник податків, тому вчить підприємців, як їм жити

ТОВ "Черкаський Деревообробний комбінат", яким володіє голова Держпідприємництва Михайло Бродський, заборгувало Пенсійному фонду 2 ммільйона 529 тисяч гривень. Підпрємство не платить внесків у ПФ з серпня 2008 року і перебуває в списку "злісних" неплатників податків в Черкаській області.

Нагадаємо, Бродський є одним з головних захисників нового податкового кодексу (КАТу), та любить використовувати в своїй риториці звинувачення на адресу інших, що вони не сплачуют податки, натомість час звикати їх платити.

"А с чем предприниматели вышли под Верховную раду? Они говорят - мы не хотим платить налоги, мы не хотим платить 400 гривен, мы хотим платить 200, о чем идет речь, вдумайтесь ... Давайте завтра выведем пенсионеров, они тоже скажут: мы не хотим получать 700 гривен, давайте бюджетники выйдут учителя, которые получают по 1,5 тысячи гривен. Вот проблема! ", - заявил Бродский.

Ось витяг зі списку найбільш злісних неплатників податків, за даними Черкаської ОДА:

ТОВ “Черкаський Деревообробний комбінат” – 2 млн. 524 тис.грн.; не сплачені внески з серпня 2008 року; керівник Купшуков Олег Валентинович; чисельність працюючих 2;

***
/via Інфопорн

податки троль

Знак гривні
Знак гривні