Наступна модна соціальна мережа - Tumblr

Поки в наших краях піпл поступово прощається з "вконтактє" і пересідає на Facebook (а частина облюбовує Twitter), в США свої 15 секунд слави починає отримувати сервіс мікро-блогів Tumblr (мінімалістичний блог, на який зручно ставити дописи за допомогою мобільних пристроїв, з красивою і легкою у вимові назвою - Тумблр. Спробуйте повторити декілька разів поспіль, швидко: тумблр, тумблр, тумблр)

"Кожен просунутий американський підліток має свій екаунт на Тумблр" - серед школярів США цей сервіс наразі найбільш модний. За останній час відбувся стрімкий злет відвідуваності сервісу (див графік нижче)

Дослідники соціальних медія вважають, що причина тут наступна - Тумблр дозволяє школярам робити свій мікро-блог персоналізованим, виявити свої уподобання. "Фейсбук - корисний для комунікації, але однаковий у всіх. А Тумблр - різний, і в цьому його кайф" - кажуть молоді американці.

Чекаємо, коли масова мода на Тумблр дійде до нас (десь приблизно за рік). Якщо звичайно, Facebook до цього часу не встигне з"їсти весь Інтернет та користувачів соціальних мереж, разом узятих - за допомогою своєї півмільярдної бази користувачів та анонсованої учора мега-системи універсальних повідомлень, яка включає в себе чати, пошту, SMS та інше.

інтернет технології

Знак гривні
Знак гривні