СБУ готує провокацію проти журналістів Сергія Лещенка, Станіслава Речинського та Влодимира Бойка

За інформацією від одного з них, Володимира Бойка, СБУ отримало офіційну санкцію на прослуховування їх телефонів... по справі контрабандистів з Луганська.

Захоплюючу історію про те, як в структурі МВС, СБУ та прокуратури "замовляють" журналістів, щоб вони перестали писати на незручні теми, можна прочитати в статті Бойка на "ОРД"

Володимира Бойка "замовив" заступник голови ГПУ Р. Кузьмін за публікації про хабарництво Равіля Сафіулліна (міністр у справах молоді і спорту) , Станіслава Речинського - за діяльність сайту "ОРД", а щодо Сергія Лещенка з "УП" - стало відомо, що голова СБУ Валерій Хорошковський дуже незадоволений публікаціями в "УП" про вкрадений Януковичем маєток "Межигір'я". Як зауважує Бойко, на затриманні Лещенка ніхто не наполягав, мова йшла лише про встановлення джерел його інформації, по яких в СБУ й збиралися нанести удар.

Володимир Бойко вимагатиме притягнення до відповідальності заступника голови СБУ Хімея, начальника УСБУ в Луганській області Третяка та голови Апеляційного суду Луганської області Візіря,за допомогою яких і були розпочаті незаконні оперативно-розшукові заходи щодо журналістів.


Один з "героїв" - Рінат Кузьмін

змі мезозой

Знак гривні
Знак гривні