Суворі челябинці рознесли на шматочки путінський пляж. Мерія поставить чавунні шезлонги?

Жителі Ленінського району Челябинську не оцінили зусиль влади і буквально розгромили пляж, створений на "дикому" березі за одну ніч, після критики Путіна.

Якось прем"єр Путін їхав по Челябинську, і побачив групу людей в пляжному одязі на березі озера Смоліно. Як суворий, але справедливий цар, Путін полаяв місцеву владу, за те що там немає навіть туалетів.

Вже на наступний день пляж просто перетворився на чудо: був завезений свіжий пісок, біотуалети, контейнери для сміття, парасольки, лежаки, кабінки для перевдягання і навіть літня кав"ярня.

Суворі челябинці не оцінили, однак, дій влади. «Зробили хороший пляж, а вони протягом короткого часу повністю вбили усі малі форми, – заявив сіті-менеджер Челябинська Сергій Давидов. – Лежаки розтягнули, а ті, що залишилися, рубали на дрова - щоб тут таки на місці смажити шашлики. Парасольки виривали з коренем і плавали на них по озеру… Кожен вважав своїм обов"язком заїхати на пісок на машині – за 2 тижня майданчик укатали до стану дороги». (Типова трагедія Спільного, - Редакція)

Міська влада все-таки зробила другу спробу - пліж відновили. Перекопали вручну пісок, встановили більш міцні парасольки, і забетонували їх основу. Замінили лежаки, і напівжартома обговорюють можливість встановити металеві шезлонги.

трагедія росія

Знак гривні
Знак гривні