The Economist перемалював карту Європи. Вийшло досить смішно

Журнал пересунув в інше місце ряд країн (в число яких увійшла і наша). Кожна зміна супроводжується дотепним, в англійському стилі, коментарем:

"На місце Британії повинна прийти Польща, яка достатньо натерпілася від свого розташування між Росією та Німеччиною і заслуговує на шанс насолодитися північно-атлантичним вітром та захистом від своїх потенційних загарбників за допомогою кордону з морської води."

Білорусь, яка не має виходу до моря, і намагається вискочити з-під великого пальця Росії, дуже багато отримає, якщо зсунеться трохи до північного регіону, чий вплив сильно допоміг прибалтам позбавитися радянської спадщини. Отже, вона повинна зсунутися на північ, на місце Естонії, Латвії та Литви Ці країни, в свою чергу, можуть отримати місце десь поруч з Ірландією. ...Прибалти також зрадіють тому, що будуть подалі від Росії та поближче до США

"На пустий простір, який звільнить Польша та Білорусь, повинні прийти західна та центральна частини України. Німеччина, яка з'ясує що українські кордони тепер в 100 км від Берліна, нарешті почне сприймати прагнення України інтегруватися в ЄС серйозно. Зсув території України також дозволить Росії трохи посунутися на на захід і південь, залишаючи Сибір вільною для китайців, які все одно захоплять її рано чи пізно" (Зверніть увагу, таким чином елегантськи вирішиться і проблема ЧФ РФ - тому що у нас вже не буде ніякого ЧФ, а буде Український Балтійський Флот! - ред. )

Червоним кольором позначені країни, які поміняли своє розташування. Повний текст статті.

україна Європа

Знак гривні
Знак гривні