Добре знаєш програми кандидатів? — Свиню в подарунок!

Тернопільська преса знайшла спосіб, як одним пострілом двох зайців підстрелити: заробити на кандидатах та не віднадити читачів.

Одне популярне тернопільське видання, розуміючи скепсис та незадоволення, яке у читачів можуть викликати масові публікації агітаційних матеріалів кандидатів у депутати й політичних партій, знайшла оригінальний спосіб, як виправдатися перед читачами, та, водночас, заохотити їх уважніше читати рекламно-агітаційні матеріали політиків.

“Виборча кампанія до Верховної Ради України почнеться тільки 30 липня, але подих агітаційної роботи потенційних кандидатів у депутати відчувається вже кілька місяців. Звісно, ці матеріали на сторінках газети не особливо читаються, і ми це розуміємо. Але розуміємо і важливість наступних виборів. Вважаємо, що ви повинні знати, з чим ці люди збираються йти в парламент, аналізувати їхні думки, позицію та робити усвідомлений вибір.”

Редакція газети "Вільне життя. Плюс" організувала конкурс на знання передвиборчих програм-обіцянок потенційних кандидатів. Головний приз для переможця — порося.

“Деякі з цих агітаційних матеріалів і у нас викликають іронію. А щоб якось урізноманітнити ваше життя в цю передвиборчу пору, пропонуємо взяти участь у редакційному конкурсі. Кожних два тижні друкуватимемо по п’ять запитань за матеріалами майбутніх кандидатів у депутати. Відповіді на них можете надсилати і серйозні, і жартівливі, і саркастичні — на які емоції вже налаштують вас політики.”

преса вибори тернопіль

Знак гривні
Знак гривні