Триває конкурс на посади суддів Верховного Суду. Чому у вас немає причин відмовлятися

Конкурс на посади суддів Верховного Суду триває.

Тривають і сумніви багатьох порядних людей чи варто туди подаватись.
Непорядні довго не думатимуть – точно подадуться.

Тож моє питання всім порядним людям: ви боїтесь забруднитися чи не вірите в зміни?, - пише Святослав Вакарчук у блозі на Українській правді.

Якщо боїтесь забруднитися, то хочу вам нагадати, що найкращі досягнення людства часто робилися не з "ангельського нектару", а з того що було під рукою. А там всіляке траплялось...

Якщо ж ви не вірите в зміни на краще – так без вашої участі вони не настануть точно, а з вашою участю є велика ймовірність успіху.

Одним словом, ви і тільки ви можете своїми діями показати різницю. Тож подавайтеся просто зараз, панове молоді адвокати та вчені, до Верховного Суду, якщо маєте знання і бажання змін.

У вас немає справді вагомих причин відмовлятися.

Ну хіба що брак часу заповнити заявку, бо ви вчергове добиваєтесь справедливості в ЖЕКу, або намагаєтесь влаштувати в дитячий садочок вашу дитину, або думаєте, де взяти гроші на операцію батьків в нашій безкоштовній лікарні...

Це, правда, вже дещо інша історія... Лише, дивіться, не станьте частиною цієї історії назавжди...

Тут можна повідомити про намір взяти участь у конкурсі до Верховного Суду.

Нагадаємо, прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься з 17 листопада по 09 грудня 2016 року включно у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 07 листопада 2016 року оголошено конкурс на зайняття 120 вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду:

1) Касаційному адміністративному суді –30 одиниць;
2) Касаційному господарському суді – 30 одиниць;
3) Касаційному кримінальному суді – 30 одиниць;
4) Касаційному цивільному суді – 30 одиниць.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України

суд реформи суспільство

Знак гривні
Знак гривні