Регіонал про «Свободу»: така опозиція нам потрібна

Депутат фракції Партії регіонів Сергій Мошак заявив, що повторне обрання Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра – це погано для України, а ВО "Свобода" в парламенті - то добре.

«Він не реформатор, – цитує Мошака ТВі. – Я його запитав, хто буде міністрами, а він сказав, що не знає. Це все одно, що мені сказали б посіяти зерно, а я б не знав, кому це доручити».

Водночас народний депутат не виключає, що відставка Миколи Азарова може відбутись уже в найближчі три місяці.

Разом із тим, схвально поставився "регіонал" до діяльності партії "Свобода" у парламенті. За словами Мошака, саме завдяки активності "свободівців" на перших засіданнях Верховної Ради були присутні практично всі депутати від Партії регіонів. "Такого вже давно не пам’ятаю. Відверто вам кажу: у шостому скликанні я деяких людей бачив тільки на присязі і все", – сказав Сергій Мошак.

Народний депутат вважає, що така опозиція, як партія "Свобода", потрібна як парламенту, так і всій Україні.

"Якщо вони протримаються у такому темпі всі п’ять років, то наша країна розвиватиметься значно швидше і реформи будуть правильніші", – заявив Сергій Мошак.

Нагадаємо, що Сергій Мошак пройшов у Верховну Раду за списком Партії регіонів, де фігурував під 42 номером. Він був депутатом і в попередньому скликанні, до того ж входив у фракцію Партії регіонів з 2007 року, але як безпартійний. А членом ПР став лише за рік до цьогорічних парламентських виборів.

Депутат фракції Партії регіонів Сергій Мошак полюбляє "Свободу".

Мошак Рада політика свобода регіони влада

Знак гривні
Знак гривні