Інкубатор відкритих даних оголосив другий набір стартапів

28 квітня розпочався набір у другу інкубаційну програму 1991 (починається з 1 червня 2016 року). Збір презентацій через заповнення аплікаційної форми на сайті, інтерв'ювання відібраних команд, фінальний відбір за результатами конкурсу-хакатону в Києві.

Резидентами інкубатора стануть переможці конкурсу-хакатону, який відбудеться 28-29 травня 2016 року в Києві. До участі в конкурсі приймаються стартапи, які вирішують проблеми українських громадян, бізнесу, державних органів з використанням відкритих державних/ корпоративних і великих даних:

• електронні сервіси для агросектору, енергетики та інфраструктури;
• електронні державні послуги на основі державних реєстрів;
• аналітичні системи для міністерств, обладміністрацій і мерій;
• проекти Smart City для українських міст.

Взяти участь в конкурсі можна заповнивши заявку на сайті www.1991.vc. Реєстраційна форма закривається 22 травня 2016, 24.00.

Ставши учасником інкубатору, стартап отримує можливість працювати над своїм проектом в офісі А-класу в центрі Києва, прямий контакт з українськими державними структурами всіх рівнів, безкоштовно пройти двомісячну інкубаційну програму, скористатися технологічною підтримкою програми Microsoft Bizspark, отримати доступ до кращих менторів, донорів та інвесторів, а також звернути на себе увагу ЗМІ.

Кращі проекти будуть рекомендовані 1991 Інкубатором для проходження інкубаційної програми в європейському Open Data Incubator, який надає можливість виходу на європейські ринки. Ідеї​​проектів місцевого значення будуть розглядатися в першу чергу.

open data відкриті дані Стартап інкубатор

Знак гривні
Знак гривні