ЯНУКОВИЧ радить блогерам не поспішати на допити

Як повідомляє Українська правда, президент Віктор Янукович готовий зустрітися з українськими блогерами.

Про це йдеться у його відповіді блогерам на акцію "Хочу на допит в СБУ" після інциденту з їхнім колегою Олегом Шинкаренком.

"Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера - це останнє, чим повинна займатися СБУ. Думаю, у Служби Безпеки є інші важливі проблеми", - йдеться в листі Януковича опублікованому через УНІАН.

Він додав, що задоволений тим, як СБУ "ламає корупцію, як багато зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркоманією".

"Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ відкоригувати стиль своєї роботи", - вважає Янукович.

"Я, чесно кажучи, радий, що в країні є такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади. Я завжди говорив - погана не та влада, яка помиляється (не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить). Погана та влада, яка не виправляє своїх помилок, не реагує на сигнали суспільства", - написав він.

При цьому Янукович вважає недоречною акцією блогерів, які після інциденту з колегою, просилися на допити в СБУ.

"Буду відвертий - ваші приколи щодо "викличте мене на допит в СБУ" викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити, хлопці, так це на допити", - вважає він.

"Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в житті, в своїй професії - ось про це я хотів би з вами поговорити - і допомогти, якщо потрібно", - додав Янукович.

На його думку, "країні потрібні активні, сміливі молоді люди, і владі вони потрібні в першу чергу".

"Отже я простягаю вам руку - давайте зустрінемося. Віктор Янукович", - йдеться у листі.

Кілька ремарок.
1. Подібний стиль спілкування з "продвинутою" аудиторією широко практикується в Росії. Мєдвєдєв там взагалі "лібєрал і рєформатор". Правда, суто в Інтернет - просторі.
2. Стиль текстовки Януковича неприродній і не відповідає образу цього політика . Отже, піарникам ПР до рівня російської пропаганди ще працювати і працювати.

президент янукович україна росія регіони

Знак гривні
Знак гривні