"Беркут" потрібно розпустити і зліквідувати як злочинну організацію. Як СС, гестапо чи НКВД

Спецпідрозділ "Беркут" має бути розпущений як інструмент державного терору проти мирних громадян України за регулярну участь в ганебних актах з придушення демократії в країні - перешкоджанні у проведенні мирних зібрань та їх розгоні, забезпеченні фальсифікацій результатів народного волевиявлення на парламентських виборах, а також побиття громадян, які постали проти незаконної забудови території чи руйнації історичних пам'яток.

Командири, які віддавали незаконні накази, спрямовані проти українського народу, мають понести кримінальну відповідальність. Її також повинні розділити і виявлені рядові бійці, котрі відзначилися у застосуванні сили проти мирного населення, зокрема завданні тілесних ушкоджень громадянам.

Всі інші, які виконуючи завідомо неправомірні накази, брали участь в акціях з обмеження конституційних прав українців, мають бути виявлені та звільнені з правоохоронних органів без права поновлення.

"Беркут" має бути зліквідований як символ терору, організованого владою бандюковичів проти українського мирного населення. Замість розформованого належить створити інший спецпідрозділ - із новою назвою, а головне - новими співробітниками.

Зрозуміло, що "Беркут" тут діє не сам по собі, і все це відбувається через те, що в країні влада така, починаючи з президента, але співробітники міліції чудово в курсі, що мають право не виконувати завідомо злочинних наказів. Отже, якщо мають хоч трішечки мізків і бодай краплину совісті, то повинні чітко орієнтуватися, для чого і проти кого їх використовують.

І якщо їм ніде ані трохи "не свербить", що їх кидають на придушення акції з захисту державної мови під Українським домом, якщо вони із задоволенням топчуться по синьо-жовтих національних прапорах чи у всеозброєнні озвіріло накидаються на жінок та сивочолих під виборчими дільницями або ж виступають на боці злочинних структур у сутичках з захисниками української спадщини в архітектурі, то вони заслуговують на те, аби кожному відповідати особисто за всією суворістю Закону.

Кати України і українців мають понести заслужене покарання. Бандитам у погонах - тюрми!

Блог: Олексій Мазур свобода зібрань "Беркут" демократія

Знак гривні
Знак гривні