"Секс-місія" на 1+1: говорили про жіночий оргазм, а показували пеніс

На каналі 1+1 відбулася прем'єра пограми "SEXмісія" - авторського проекту подружньої пари журналіста Світлани Усенко та оператора Віталія Панасюка. Перший випуск був присвячений такій надзвичайно важливій і злободенній для сучасного українського суспільства, а надто - його чарівної половини, темі як жіночий оргазм.

В пошуках найкращих шляхів досягнення заповітної цілі ведуча спілкувалася з медиками, випробовувала на собі різні, рекомендовані спеціалістами відповідного профілю, фізичні вправи задля стимуляції ерогенних зон, зокрема зміцнення стегон та підвищення тонусу м'язів вагіни. Паралельно в передачі наводилися стаистичні дані щодо сексуального життя українців, своїми коментарями ділилися сексологи, гінекологи, психологи.

Програма оригінального жанру має всі права на існування у пізньовечірньому ефірі загальноукраїнського каналу. Вона урізноманітнює сітку мовлення, викликає живий і непідробний, через свою животрепетну тематику, інтерес в глядацької аудиторії, збагачує кругозор, та ще й практичну користь, якщо пощастить, принести може.

Єдине зауваження, яке виникло в автора цих рядків, стосується недотримання в передачі, скзати б, гендерної рівності. Так, один з сюжетів був присвячений детальному висвітленню будови чоловічого статевого органу. Причому все показувалося не на якомусь гумовому муляжі, а на живому матеріалі.

Досвідчена з вигляду лікарка в білому халаті в стерильних (дай Боже, щоб вони такими були) рукавичках з відчуттям виконання громадянського обов'язку проводила анатомічний лікбез на геніталіях молодого чоловіка призовного віку. Складалося враження, що він і справді прийшов на призовну комісію. Якщо так, то чувак здорово "попав": завдяки вмілим маніпуляціям медичної співробітниці "засвітив" свої причиндали на всю країну зі всіма подробицями. Залишається сподіватися, що сміливець, який з честю витримав всі випробування долі, пішов на це добровільно, а не примусово, виконуючи команду військового комісаріату чи ще чиюсь.

Розпочинаючи сеанс, "просвітителька" сказала, що навіть самі чоловіки бувають не вповні у курсі всіх складових їхнього дітородного органу, тож виглядало так, ніби все це дійство робиться в перше чергу заради чоловічої аудиторії програми.

Теоретичний матеріал "викладачка" супроводжувала наочною демонстрацією: оце - пеніс, а так виглядає його голівка, що звільнюється шляхом відсування назад крайньої плоті. На кінці - отвір сечовивідного каналу (який під тиском вмілих пальчиків докторки повністю відкрився). Тітонька також акцентувала на необхідності обережного поводження з "уздєчкою", оскільки та може травмуватися при надто інтенсивному статевому акті.

Акуратно піднявши долонею статевий член, медик продовжила "екскурсію" розповіддю про яїчки. Відтак всі, хто досі був не в темі, дізналися, що обидва знаходяться у мошонці, праве висить нижче лівого, а разом змінюють свою диспозицію в залежності від різних психо-емоційних та температурних факторів як от збудження, страх, холод тощо.

Все виглядало у вищому ступені переконливо і навіть весело. Єдине запитання, яке закономірно виникає - якщо такому детальному огляду було піддано чоловічу гордість, то чому б не дослідити аналогічним чином жіночі принади, тим більше в передачі про жіночий оргазм? Автори забули про гендерну рівність? Де ж справедливість? Чи чоловічий статевий орган на весь екран - це цілком прийнятно, а жіночий - неодмінно порнографія?

До речі, якраз цій темі і буде писвячена наступна передача, зокрема секс-експерти обговорюватимуть наскільки порно корисне чи шкідливе для сексуального здоров'я.

Слухав про жіночий оргазм, дивився на чийсь пеніс, а сам думав про... Україну та проводив аналогію з поточною суспільно-політичною ситуацією. Це все тому, що я ж, окрім того, що "національно стурбований", так ще й дипломований політолог. Отже, нічого дивного.

Янукович, пеніс, влада, оргазм, опозиція, вагіна, народ. Звісно, Зігмунд Фройд висловився б на цю тему куди компетентніше, та не претендуючи на лаври засновника психоаналізу, можу поділитися результатом власних роздумів, навіяних темою прем'єрного показу "Секс-місії". Мій сумний висновок полягає в констатації наявності в Україні тотальної соціальної аноргазмії: суспільство ще жодного разу не отримало задоволення від жодного акту чинної влади.

Щоб Янукович не робив - в нього все виходить якнайгірше. В цього президента-конфуза що не реформа, то повний гаплик! Податковий кодекс, пенсійна реформа, пільгові пертурбації, зрештою, зміна часового поясу України. Ще не було жодної дії, яка б не призводила до регресу, до неодмінного перетворення недосконалого чи поганого на ще гірше. В підсумку в мене народилося щось на зразок анекдоту:

- Чому за весь час президентства Януковича Україна жодного разу не відчула від його правління оргазму?
- Тому що Віктор Федорович все робить через жопу...

Блог: Олексій Мазур жіночий оргазм пеніс секс-місія 1+1

Знак гривні
Знак гривні