Ізраїльські "кровосісі" викрали з України палестинця Абусісі. Куди дивляться і чому мовчать наші героїчні топлес-протестувальниці з FEMEN?

Новини бувають різні, в тому числі і про їхню відсутність, в даному разі - це як раз той самий випадок.

В Україні трапився і не вщухає гучний скандал стосовно викрадення з її території заступника гендиректора єдиної в Секторі Газу електростанції, палестинця Дірара Абусісі, а наш FEMEN - зовсім ні "сісі". Ще жодної, в смислі цицьки, не кажучи про щось інше, не показав на знак протесту.

Причому тут "Фемен"? Невже не зрозуміло? Та це ж їхня тема! І не лише через "сісі".

Вони ж гордо оголюючи і демонструючи всьому світові свої принади, піднімають над головами траспаранти на зразок "Україна - не бордель!", "Суки, уберите руки!", "Украина - не Алина, нас не затрахаеш" (останнє гасло адресовано Путіну з натяком на його близькі стосунки з відомою російською гімнасткою Аліною Кабаєвою).

Палестинця Абусісі місяць тому невідомі особи (чи не з самого "Моссаду"?) зняли з потягу Харків-Київ, та ще й так, що наступного дня той опинився не де-небудь, а в ізраїльській тюрмі. Ці дані незабаром здобули офіційне підтвердження. А СБУ як води у рот набрало, в службі кажуть, що вона тут ні до чого, мовляв, зовсім "нє прі дєлах" (прокляни її Аллах!).

То хто ж тоді має цим займатись як не наші FEMENістки? Чому б їм у добре відомий та багаторазово опробуваний спосіб не привернути увагу суспільства і органів державної влади до цього кричущого інциденту? Як таке взагалі могло трапитися? Хто це зробив? Яка роль в цьому українськимх і ізраїльських спецслужб? Зрештою хто винен і що робити?

Протестну акцію, спрямовану на привертання до загадкової пригоди суспільної уваги та з'ясування її обставин, пропонується провести напроти будівлі СБУ з повтором перед Ізраїльськім посольством. Можливі варіанти плакатів: "Моссадівські кровосісі! Поверніть палестинця Абусісі!", "Ізраїльскі кровосісі! Свободу Абусісі!", "Сьогодні - Абусісі, а завтра чиї!", "Більше з України - ані сісі, ані пісі!".

/свої претензії на до FEMEN висловлював дописувач "Текстів" з Дніпропетровська Олексій Мазур/

Блог: Олексій Мазур Сектор Газа "Фемен" femen україна ізраїль палестина сбу викрадення Дірар Абусісі цицьки сісі Моссад

Знак гривні
Знак гривні