На Януковича ніхто не "харкав". "Харкали" на українців

У своєму блозі на УП наш, в смислі український, Медведєв на ім’я Олег - проБЮТівський політтехнолог, медіа-менеджер, журналіст і євроатлантист, коментуючи новину про обшуки, вилучення книг та, зрештою, закриття в Москві єдиної української бібліотеки, написав:

«Російський Тандем вчергове харкнув в обличчя Януковичу. Москвофіл Грищенко й цього разу утреться, чи хоч хоч щось із себе видавить?»

Такий заголовок допису, який цього разу виявився дуже лаконічним:

«Це я про закриття Української бібліотеки в Москві. Кілька тижнів тому МЗС України майже підтримало ліквідацію Української національно-культурної автономії. Мабуть підтримають і закриття бібліотеки...».
http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4d1837049f60f/

Це весь текст.

Цілком і повністю розділяючи справедливе обурення Медведєва, ніяк не можу погодитися з тим, що «російський тандем харкнув в обличчя Януковичу».

А мені здається, що не харкнув. Точніше, не в януковича. На мій погляд, в даному разі слід вести мову не про «тандем», а тріо, де Віктор Федорович є складовою частиною і логічним продовженням російського дуету. Вони діють спільно, узгоджено, єдиною командою, а надто в таких без перебільшення надважливих стратегічних питаннях, як ліквідація української державності та гноблення українства.

Запроваджувана ними на підвідомчих територіях політика новітнього національно-культурного й соціально-економічного геноциду українців, доставляє їм велике задоволення, це їхня головна місія. Тож тандем і не думав плювати в обличчя «українському» Януковичу, а той ніколи б і не сприйняв такі зневажливі до української національної гідності вчинки, як плювок на свою адресу. Бо ця олігофренічна дилда такий же до мозку кісток українофоб, як і кремлівські карлики. Це в українців плювали, а не в нього.

Тому, власне, немає і не може бути жодної реакції у відповідь ні на яке «плювання», бо кожен займається єдиною справою – нищенням України і українців як нації. Воюють з українською ідентичністю кожен на своїх фронтах. Ті двоє з-зовні, а цей, донецький – всередині країни, як може допомагає.

В таких діях у них повна згода. Це їхні спільні плювки. Вони ніби змагаються між собою, хто куди краще поцілить.

Янукович – це ж не Ющенко, який щиросердно любив Україну і боронив її як міг, у вищому ступеню гідно відповідаючи на будь-які антиукраїнські випади з російського боку.

Та й Тимошенко, коли Путін обпльовував Ющенка, лишень як дура підхіхікувала росіянину і "крутила попою" ( http://spetskor.dp.ua/art_1058.php ) перед ним. От і докрутилася… Бо весь час не в той бік крутила!

До речі, з такою попою та стегнами як в колишньої прем’єрки їй легко можна (і слід) було б взагалі безкоштовного газу для України добиватися. Що називається "просто", як ВОНА полюбляє казати. Здобути таке право, запровадивши відповідну «політику» у міждержавних стосунках. На найвищому рівні. Нехай і непублічну. А персонально-індивідуальну.

Невже б ми їй, і без того грішній, не простили чергової пригоди, прекрасно розуміючи, що в даному випадку все робиться якраз саме в національних інтересах, заради, сказати б, блага українського суспільства і держави. Та ВОНА б з цього нещасного путіна взагалі могла б всю душу витрясти, затра**ти до напівсмерті, до втрати пульсу.

Яка ще прем'єрка, де, в якій країні, може похвалитися таким природним надбанням як наша бувша? В якій ще країні в очільниці кабміну спідниця обтягує ії "держтаємницю" настільки ефектно і спокусливо?

Ні, ну, може десь щось подібне і є, але ж то "десь". А це в нас, тут, близько... Завжди на очах. Сяє-випромінює... Тільки тепер вже не на засіданнях уряду, а під час візитів до генпрокуратури у статусі невиїздної.

Може, до слова, її так часто туди і викликають, що не все розгледіли як слід? Чи знову й знову хочеться... Зблизька...

А ВОНА тоді, з Путіним, взяла й не сіло не впало разом з собою всю Україну йому здала, та ще й задарма... Це ж треба було таку ціну на газ накрутити! Одначе до прокуратури її кличуть зовсім не через це, а через якийсь протокол... Як він там правильно зветься: "кіотський" чи "ідіотський"?

Р.S. В наступному блозі впродовж теми Олег Медведєв характеризує реакцію вітчизняного МЗС на події з українською бібліотекою в Москві російською приказкою: "Словом, книги під замком, а у Грищенка – все за планом. Хіба не в таких випадках самі ж росіяни й кажуть: "Поссы в глаза – божья роса"?"
http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/ . Невже хоче сказати що при порошенківському МЗС в тимошенківському уряді було б якось інакше? Можна подумати, Леді Ю не вмивалася б, коли б їй в очі тим самим дзюрили... Ще й красно б дякувала, ласкаво посміхаючись, як це ВОНА вміє... Просто і лагідно.

Читай також:

Малоросійство Закордонних Справ.
Запорукою потеплішання у відносинах з Росією має стати малоросійський стиль
політики українського МЗС?

Щойно Петро Порошенко став міністром закордонних справ України як відразу ж відзначився досягнутою зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим домовленістю про поступову відмову від практики застосування так званих "чорних списків" - заборони певним особам у в'їзді на територію країн.
Клас! Взаємоповажні відносини між країнами і все, що спрямовано на їхнє досягнення заслуговує виключно схвальних оцінок, а надто - коли йдеться про сусідні держави, які мають спільний кордон.
Але зачекайте, хіба Порошенко вже домовився з Росією, що та перестане зневажати Україну? Хтось чув, щоб Москва заприсяглася відмовитися від озвучувань вустами своїх державних діячів і політиків образливих, принизливих по відношенню до України випадів? >>>
http://spetskor.dp.ua/art_1230.php

Роззуй очі, Рошен! Україну зневажають!
Прем'єр Росії Володимир Путін на зустрічі з Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим дозволив собі черговий брутальний, хамський випад проти України, її Президента Віктора Ющенка, а також національної історії України. Згадуючи про присвоєння Главою держави звання Героя України провідникові ОУН Степанові Бандері очільник уряду РФ назвав цю визначну і дорогу для серця кожного українського патріота подію... "плювком Ющенка в обличчя його спонсорів". >>>
http://www.narodnapravda.com.ua/foreign/4b7a61a8b0c15/

Міф про "демократичну" та "європейську" Тимошенко

Напередодні другого туру президентських виборів соратники Юлії Тимошенко – томенки, соболєви, яворівські, катеринчуки та інши члени «кАманди», немов очманілі, взялися переконувати виборців, що ВОНА – це демократичний, європейський шлях розвитку України і зміцнення державного суверенітету, а ВІН – навпаки: згортання демократії, зміна європейського курсу на проросійський та й взагалі втрата країною незалежності...
А хіба ж Леді Ю хоч чимось в цьому відношенні ліпша, краща і її перемога не загрожує Україні тим самим? Та ВОНА ж ніяк а не менша небезпека для української демократії й державного суверенітету, ніж кандидат-рецидивіст.
Як же можна не зважати, проходити повз, не помічати низк и знакових подій, що однозначно вказують на промосковську політику уряду та спроби Юлії Тимошенко насадити в Україні мєдвєпутінську авторитарну модель управління! >>>
http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/2027

Блог: Олексій Мазур Владімір Путін бют Віктор Янукович Юлія Тимошенко Олег Медведєв Віктор Ющенко

Знак гривні
Знак гривні