Янукович заніс малий і середній бізнес на "чорну дошку", а МВС Могильова перетворилося на НКВД

За даними оргкомітету підприємців, що зібралися в шосту річницю Помаранчевої революції на столичному Майдані, аби вкотре висловити свій протест проти вбивчого для малого та середнього бізнесу Податкового кодексу, ДАЇ не пустила до Києва з регіонів країни близько 140 автобусів.

Я зараз наведу жахливу аналогію, але одного разу раптово виникнувши в моїй свідомості, вона ніяк не полишає мене. Податковий кодекс - це "чорна дошка" від Януковича для дрібного підприємництва. КАТ виглядає нічим іншим, як вироком для малого та середнього бізнесу, який прирікає мільйони зайнятих у цій сфері громадян на злидні.

Захищаючи свої громадянські права на гідні людини умови життя, українці об'єднуються і намагаються потрапити до Києва. Але їх не пускає міліція, стаючи на їхньому шляху: залякує перевізників, не дозволяє виїхати з міста, розвертає транспортні засоби на підступах до столиці. Що це? Як таке можна назвати?

Чи не нагадує це енкаведистські заградзагони під час Голодомору, коли приреченим на загибель селянам на давали можливість полишити свої села? То що, МВС під орудою Могильова вже повністю перетворилася на НКВД? Агов, люди в погонах! Спам'ятайтеся! Що ви робите? Хто вам дав право на таке беззаконня?

Як же вам не соромно! Невже ви не усвідомлюєте, що вас перетворюють на катів власного народу! Ви стаєте добровільними учасниками злочину проти демократії і людяності! Чи залишилася у вас бодай краплина совісті?

Це ви настільки дурнуваті, що не розумієте жахливої суті того, що відбувається в країні та призначеної вам ролі в новітньому податковому геноциді, чи ви такі жорстокі по своїй натурі і вам подобається чинити наругу над людьми, знущатися над ними, карати безневинних, порушуючи елементарні громадянські та й людські права, захищені Конституцією?

Прокиньтеся, правоохоронці! Ви маєте бути з народом і захищати його, а не переслідувати, утискати, побивати, перешкоджати, не пускати, хапати та саджати протестувальників! Ви повинні боротися з криміналом, а не зі своїми добропорядними співвітчизниками, які намагаються запобігти скоєнню злочину найпершими особами держави проти пересічних людей, яких позбавляють можливості виживання!

Згадайте про своє право не виконувати незаконних наказів! Будьте зрештою людьми, а не садистами-енкаведистами, бездумними виконавцями протиправних вказівок! Не беріть гріх на душу!

Отже, за національним поневоленням завжди йде соціальне. В цьому українці зайвий раз мали можливість переконатися на прикладі політики антиукраїнської хунти президента-рецидивіста.

Спочатку його айнзац-команда зі знищення України пішла війною на українську ідентичність: національні цінності, історію, пам'ять, культуру, мову, освіту, а потім продовжила соціально-економічним гнобленням у вигляді смертельного для малого та середнього бізнесу Податкового кодексу та Трудового, який фактично робить людей найманої праці кріпаками.

Все це має своєю метою перетворення українців на зденаціоналізоване бидло, упокорених жебраків, спільноту рабів. За задумами януковичів промисловість нашої, чужої і ненависної для них держави має працювати лише на благо економіки РФ. Всі стратегічні галузі повинні бути підкорені російській метрополії і стати обслугою для неї. Всередині ж країни навмисно створюються умови, які роблять національну економіку не конкурентноздатною.

Тому вітчизняний малий і середній бізнес нищиться на корню. В людей насильницьким чином відбирають можливість вести підприємницьку діяльність, прирікаючи на злидні, позбавляючи шансів на виживання.

Будучи самою наскрізь кримінальною, влада намагається криміналізувати всю країну, замінивши у всіх сферах закон понятіями. Вона навмисно створює неможливі умови для чесного підприємництва, заганяючи його в тінь, провокуючи корупцію, хабарництво та інші злочинні прояви, нав'язуючи свої звичні для неї правила і методи.

А тих, хто чинить спротив, влада всіляко залякує, розкручуючи на повну потужність спеціально приготовлену для цих цілей репресивну машину: переслідує опозицію, забороняє публічні зібрання, душить свободу слова, викликає на профілактичні бесіди до СБУ, підминає під себе правосуддя.

Правоохоронні органи вже фактично перетворилися на каральні, головна місія яких - боротьба з інакодумаючими. Протестувальників оточують, б'ють кийками, розганяють чи відвозять до буцегарень, знімають з автобусів, які прямують з регіонів до Києва, завертають транспортні засоби назад, унеможливлюючи в'їзд до столиці. Суцільна енкаведизація, терор проти власного народу.

Може "двічі несудимий" зек вже вирішив занести на "чорну дошку" всю Україну і почав з малого та середнього бізнесу, поставивши собі метою ліквідувати дрібних підприємців як "клас"? Замість того аби оптимізувати законодавство, поліпшити умови, януковичі зробили все для погіршення ситуації, адже запропонованими нормами та методами їхньої реалізації кращого не можна досягти в принципі. Надто вже по-бандитськи все робиться.

ВікторФедорич накинув на шию України смертельний зашморг щойно здобув президентську булаву, а зараз дедалі більше затягує мотузку, отримуючи від цього садистську насолоду. Спочатку він заходився розпинати українську національну ідентичність, а продовжив ліквідацією політичних та соціально-економічних прав і свобод громадян.

Наша національна, а разом з нею громадянська й соціально-економічна свобода нині як ніколи потребуює рішучого захисту. Якщо не чинитимемо масовий потужний спротив - країна приречена. А разом з нею і всі ми. Повстань Україно!

Довідково:

"Чорні дошки — система психологічного, військового та адміністративного терору окупаційної влади в Україні та районах СРСР, населених переважно українцями. Застовувався 1920—1930-тих років на громадян, що чинили опір явно протиправним діям.

Чорні дошки - це також статус села чи району на території Української СРР, який передбачав блокаду та посилений терор голодом цивільного населення під час геноциду українського народу 1932-1933 роки. Присвоювався комуністичним режимом населеним пунктам та районам, які чинили опір примусовій колективізації, масовим актам беззаконня влади, зокрема повного вилучення харчових продуктів у мешканців села чи цілого району, що призводило до голодної смерті громадян.

Статус "Чорної дошки" присвоювався на рівні обласних центрів ЦК КПУ за поданням районних та сільських органів комуністичного управління. Його "надання" чи "зняття" слугувало інструментом упокорення цивільного населення, створення умов для масового та глибокого голодування всіх мешканців регіону.

Посутньою прикметою Голодомору 1932-33 було занесення того чи іншого села на чорну дошку «за злісний саботаж хлібозаготівель».

Це означало: «припинити довіз товарів до цього села, припинити всіляке кредитування, провести дотермінове стягнення кредитів і інших фінансових зобов’язань, перевірити та очистити через органи РСІ кооперативний і державний апарат від чужих і ворожих елементів і перевірити, очистити колгоспи цього села, вилучивши контрреволюційні елементи – організаторів зриву хлібозаготівель». ЦДАГО України. Ф. 1. Оп. 6. № 285. Арк. 144.

На ділі це означало централізовану військову операцію проти цивільних людей, яка закінчувалася убивствами, мародероством, руйнуванням осель.

Інститут "чорних дошок" існував майже винятково на територіях СРСР, заселених українцями (УСРР, Поволжа, Кубань, Сірий Клин у Казахстані, Донщина). Це лягло в основу доказової бази вчених та криміналістів як одна з ознак цілеспрямованого геноциду українського народу, який не оголошувався офіційно, але впроваджувався де-факто".

/Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії/

Блог: Олексій Мазур підприємці протести НКВД янукович Помаранчева революція майдан могильов малий та середній бізнес Податковий кодекс мвс

Знак гривні
Знак гривні