СУДНИЙ ДЕНЬ Віктора Федорича Януковича

Україна після прийняття Податкового кодексу. Найближче майбутнє.

…Незважаючи на хвилі масових протестів, що пройшли країною, Податковий кодекс був затверджений Верховною Радою, а згодом, попри відчайдушні заклики підприємців, підписаний Президентом.

Спротив приречених на злидні громадян, зайнятих у сфері малого та середнього бізнесу, був жорстоко придушений спец загонами міліції та армійськими підрозділами. Тисячі протестувальників опинилися за гратами. Підприємці вимушені були піти у підпілля: як в бізнесі так і в русі опору.

Податковий кодекс фактично знищив дрібних та середніх підприємців як клас. Натомість, чимало нових привілеїв отримали олігархи. Представники крупного капіталу лишень збільшували свої і без того величезні статки на тлі зубожіння пересічних українців, які ставали жебраками, позбавленими шансів на виживання. Країна загрузла в соціальній несправедливості, що посилювалася національним гнітом антиукраїнського режиму. Масштаби корупції сягнули захмарних висот. Поліцейський режим хунти українофобів дедалі більше стискав свої лещата.

Здавалося, рух спротиву, що ледь животів, ось-ось буде приборкано остаточно. Одначе, в цей момент одна з похідних груп підпільного всеукраїнського об'єднаного фронту підприємців-повстанців "За малий та середній бізнес!" під час рейду територією зруйнованого урядовими військами речового ринку випадково натрапляє на дивний предмет, знайдений на місці стелажів, де продавалася різноманітна електроніка та іграшковий конструктор.

Механізм у вигляді руки, що отримав умовну назву "секонд хенд", для остаточної ідентифікації та повного з'ясування природи свого походження був терміново доставлений в одну з криївок-лабораторій відділу інформаційно-аналітичного та технічного забезпечення руху опору.

Там відразу розпізнали в знахідці дивом вцілілий елемент кібернетичної машини робота-Термінатора моделі Т-800, котрий невідомо яким чином потрапив на територію України, й заповзято вдалися до відновлення цілісної конструкції.

Необхідні деталі та вузли заходилося збирати все підприємницьке підпілля по цілій країні. Після успішного завершення етапу зі збору надміцного каркасу в головний процесор кіборга був вмонтований мікро-чіп з відповідною програмою.

Проведені випробування підтвердили повну дієздатність всіх функцій відтвореного і навіть вдосконаленого Т-800, адже тепер він міг розмовляти українською, зокрема адекватно розуміти й промовляти: "Слава Україні!", "Зека - геть!", "Комуняку - на гілляку!", "Дякую, Боже, що я не москаль!", "Схід і захід разом!", "Фальсифікаціям - ні! Махінаціям - ні! Ні брехні!", "Бандюковичів - на нари!", "Не чекали, падли? А я таки повернувся!", "Прийшов час відповідати за базар!" та про всяк випадок - "Прєвєд-мєдвєд!".

За пропозицією представниць FEMENістичного руху арсенал сталих фраз був поповнений і такими: "Україна не Аліна", "Нас не застрахати", "Мене так легко не нагнеш", "Суки, приберіть негайно руки".

Перед тим як відправитися в путь, Т-800 урочисто пообіцяв, що нізащо не заглухне, поки не дістанеться особисто ВікторФедоричЯнуковича, аби виконати поставлене йому надважливе завдання. Інакше, як сказав залізяко - "бля буду"…

- Свободу не спинити! - прощаючись з конструкторами-підпільниками мовив він.

Рухомий прищепленими йому патріотичними почуттями, що були занесені в центральній процесор окремим захищеним файлом, кіборг хотів надягнути вишиванку, але підпільники застерегли його від необачного кроку, бо людина в національному вбранні, за їхніми поясненнями, могла наразитися на підвищену увагу з боку посилених міліцейських патрулів на міських вулицях, а надто - української столиці. А це у свою чергу могло викликати зайві проблеми. Тому в цілях конспірації, той рушив у своєму звичному прикиді.

Віднині вся надія руху опору лягла на реконструйовану модель Т-800. Майбутнє українського суспільства опинилося в руках робота-термінатора.

Розпочавши свій шлях з одного з обласних центрів країни, за півдня він дістався Києва і незабаром опинився на вулиці Банковій. Ще за кілька миттєвостей Т-800 увійшов в будівлю президентської адміністрації…

Так до януковича прийшов його СУДНИЙ ДЕНЬ.

Прийшов час відповісти за базар

Блог: Олексій Мазур янукович робот малий та середній бізнес термінатор Податковий кодекс модель Т-800 підприємці-повстанці

Знак гривні
Знак гривні