Табачник і нюанс (ОБЕРЕЖНО - НЕПРИСТОЙНИЙ АНЕКДОТ)

Видатний русофіл (а заодно і міністр освіти) сформулював чотири складові дружби з Росією, які він (чомусь) назвав черепахами.

"Мені здається, що наш спільний простір повинен варіюватися... на чотирьох черепахах: перше - взаємній толерантності, друге - на глибокому економічному прагматизмі, третє - на історично сформованому взаємному проникненні і на прагненні спільно отримати новітні технологічні, економічні досягнення всієї іншої частини світу", - сказав Табачник.

У зв'язку із третім пунктом - про "історичне взаємне проникнення" авторові цього блога згадався дуже старий, дуже непристойний але при цьому дуже філософський анекдот про Пєтьку і Чапаєва. Якось Пєтька питає у Чапаєва - Васілій Івановіч, а поясніть-но мені, що це таке - нюанс. Чапаєв: чекай, зараз поясню. Ану скидай штани і нагинайся.

Пєтька скидає штани, нагинається - і тут Васілій Іванович робить із ним те, що, згідно з показами БЮТівця Ляшка, він не дозволив зробити із собою своєму партнерові по гей-забавах. І каже: От дивись, Пєтька, в тебе хєр в жопі, і в мене хєр в жопі. Але є нюанс..."

В "історичному взаємопроникненні" Росії та України такий-от нюанс завжди мав місце. І Табачник, мабуть, правий - навряд чи втримається та російсько-українська дружба, яка так йому до впродоби, якщо Росія не зможе більше ставити Україну чи то "черепахою", чи то просто раком.

Блог: Newsmaker україна росія табачник

Знак гривні
Знак гривні