Арешт Тимошенко – початок кінця брехливої опозиції

Після арешту Юлії Тимошенко по всій країні у політично активних людей почалась паніка: заяви, заклики, комітети захисту, мітинги. Цією подією спекулюють всі кому не лінь. Не лише націонал-демократи ворожих до БЮТу таборів вирішили попіаритись, а й націоналісти, які ще вчора ненавиділи Тимошенко.

Автор: Іван Лендєл

Насправді ж її арештували заслужено і цілком законно. Та й арешт це ще не тюремне ув’язнення Чомусь зараз всі забули свої недавні гасла про те, що закон один для всіх. Ніхто не збирається пересадити всіх опозиціонерів. Згадайте кого було посаджено в останній рік. Це впливові вороги ПР(очевидно, що якби президентом стала Ю.Т. посадили б регіоналів), а також ультрарадикали з Свободи, Тризуба і подібних, які часто забувають про закони і граються в тероризм неуміло імітуючи ОУН 30-х. років.

Всі ці люди були притягнуті до відповідальності законно за свої вчинки. Якщо ви опозиціонер і дієте в рамках закону, не порушуєте громадського порядку, безпеки, то вам нічого не загрожує. Якщо влада і позбувається небезпечних людей, то це мільйонери з гучними іменами і репутацією, а не середньостатистичні українці, від яких загрози майже ніякої.

Політикам і тим, хто себе ними вважає хотілося б сказати, що налякавши людей загрозою втрати демократії ви не отримаєте відповіді, бо українці зараз не довіряють ні вам, ні демократії. Принизливо і ганебно показувати на весь світ страх за свої дупи. Навіть у разі появи авторитаризму народ сам зрозуміє коли час повстати і висуне нових лідерів. Це будуть не брехливі й корисливі багатії, а звичайні українці, які будуть діяти, а не тріпати язиками. Тож не перебільшуйте: це не кінець демократії, - це ваш кінець!

Блог: Народні ТЕКСТИ

Знак гривні
Знак гривні