Д

Друг і партнер ТЕКСТІВ Микола Малуха від’їжджає з Києва.

Це прикра новина. Хоча завдяки інтернету світ став тіснішим, але коли друзі покидають твоє місто стає сумно. Відомому блогеру і хорошому журналісту Миколі не знайшлося роботи в Києві, але він отримав дуже добру пропозицію на Донбасі. Шкода, що Київ не може втримати у своїй орбіті талановитих і активних людей.

Микола Малуха багато допомагав ТЕКСТАМ, іноді безкоштовно, іноді за символічну плату. Останні місяці найбільше редакційних нарад ми проводили саме з ним.

Чимало людей цікавляться інфографікою і навіть платять гроші за семінари, Микола ж один з небагатьох, хто уміє оперативно перетворювати цифри картинки. Частина інфографіки на ТЕКСТАХ - його робота.

Завдяки Миколі ТЕКСТИ розпочали Школу журналістики даних. Ми давно носилися з ідеєю проведення семінарів, але саме завдяки менеджерським талантам Малухи ця ідея реалізувалася. Тепер організовуючи наступні семінари нам доведеться викручуватися самим:)

Микола не тільки пропонував ідеї, а й реалізовував їх, - рідкісний талант в наших широтах. Новому працедавцю пощастило.

Ми плануємо співпрацювати і далі, хіба що нова робота виявиться потогонкою.

Бажаємо Миколі швидкої адаптації на новому місці, успіхів у роботі і повернення до Києва на ще більшу зарплату. Сподіваємося, за пару років ми зможемо її запропонувати:)

На дискусії про блогерів і журналістів, яку організували ТЕКСТИ, Микола Малуха та MediaNext

редакційне

Знак гривні
Знак гривні