Б

Бютівець припинив обманювати онаністів

Величезний біг-борд із зображенням млосної красуні, написами «Жива розмова» і «Романтичні історії» на столичних Березняках, був сприйнятий мною як одкровення. Раніше такі оголошення можна було побачити лише в безкоштовних газетах. Схоже, компанії, котрі заробляють на телефонних балачках про секс, вийшли на новий рівень і тепер рекламуються більш масштабно.

Автор:Антон Зікора

Щодня проходячи повз цю рекламу, мені пригадався скандал півторарічної давнини, пов'язаний із секс-телефонією. Тоді у Верховну Раду прийшло чотирнадцять нових депутатів. Народні обранці зайняли місця своїх однопартійців, які стали міністрами. Більшість з них - члени БЮТ, і одним з новоспечених депутатів став Борис Шиянов.

...Я обожнюю жорсткий секс...

Одраз після цього в кількох ЗМІ з'явилася інформація про те, що аудіотекс-компанія ТОВ «WPI-Україна», директором якої він був, надає… секс-послуги по телефону. «WPI-Україна» - одна із провайдерів на ринку послуг «8-900 ...». "Назви проектів «WPI-Україна» - «Нудьгуєш? Зателефонуй!»,«Гарячі фантазії» - чітко конкретизують, чим саме заробляє на життя Шиянов", - писав тоді Главред.

У грудні 2007 року я зустрів новоспеченого народного обранця і попросив розповісти про його діяльність на посаді директора «WPI-Україна». Але він сказав, що нічого не знає ні про цю компанію, ні про секс по телефону. «Чорний піар передвиборчий», - сказав Шиянов.

У цій ситуації вражало навіть не те, що інформація про нього як про директора фірми, що надає секс-послуги, з'явилася вже після виборів. А те, що слова «генеральний директор ТОВ «WРІ Україна » - взяті з його особистої сторінки на сайті Верховної Ради. Можна, звичайно, сказати, що це помилка, але чиновники з апарату ВР викладають інформацію на сайт із записів у трудовій книжці.

Типовий член партії

Словом, Шиянов явно соромився своєї причетності до «WРІ Україна». Його мотиви мені стали зрозумілі, коли я подзвонив по однієї із пропозицій реалізувати гарячі фантазії. Виявилося, що замість живої розмови фірма Шиянова пропонувала «фанеру», тобто голоси дівчат у записі.

«Привіт! Твою пані звуть Анжела. Я обожнюю жорсткий секс. У моїх зелених очах - вогонь. Моє жагуче чорне волосся зібране у високий хвіст. На мені шкіряна сукня з глибоким вирізом на спині ...», - мурликала аудіо-повія.

Тоді стало зрозуміло, що Шиянов, будучи не в силах забезпечити секс-послуги на належному європейському рівні, просто обманював наївних онаністів. Тому й не зізнаватися в причетності до «WРІ Україна».

І ось пройшло півтора року. Запис про те, що Шиянов був директором «WРІ Україна», так і не зник з його особистої сторінки на сайті Верховної Ради. Зате сюди додалися нові.

Тепер він член Комітету Верховної Ради з питань транспорту і зв'язку, що, звичайно, логічно для директора фірми, що займається телефонним зв’язком. Крім того, Борис Анатолійович член груп міжпарламентських зв'язків з Королівством Бельгія, США, Францією і багатьма іншими країнами.

Саме на «8-900 ...» починається номер, на який пропонує телефонувати величезна реклама. З цього я зробив висновок, що це контора Шиянова і вона процвітає й вийшла на новий рівень.

Я поповнив рахунок на своєму мобільному на двадцять п'ять гривень і набрав номер.

Голос у слухавці сказав: «Якщо хочете поговорити з однієї з наших дівчат, наберіть «2», якщо хочете перемкнути на лінію гадання, наберіть «5». Яке там гадання, я терміново натиснув на цифру «2». Почув голос. Живий, злий, котячий. Дівчина з придихом запитала, чого мені хочеться. Я сказав, що сексу, великого і брудного.

Аудіо-повія тут же сказала, що у неї на іншій лінії висить ще один такий же нетерплячий клієнт. Я спочатку не повірив, вона повідомила, що ми можемо поговорити один з одним. І дійсно, десь на тому кінці труби я чув чоловічий голос. Але потім він зник.

- Зірвався, - поставила діагноз дівчина. - Кінчив, певно.

- Роздягайся! - Крикнув я.

- Ну, милий, зачекай, не поспішай, - аудіо-повія явно тягла час, щоб вийняти з мене як можна більше грошей.

- Я порву на тобі трусики.

- Порвеш, порвеш.

- А ти така, як та, що зображена на біг-борді?

- Ні. Я трохи більша. Я важу сто двадцять кілограмів.

Тут і мої гроші скінчилися, кілька хвилин пролетіли непомітно. Вже інший голос - теж жіночий і теж мелодійний рекомендував поповнити рахунок. Що ж, півторарічне депутатство Шиянова у Верховній Раді пішло стурбованим виборцям на користь.

Борис Анатолійович поставив рівень телефонних секс-послуг на справжній європейський рівень, і, мабуть, більше не буде відрікатися від директорства в «WРІ Україна».

До речі, в минулому році БЮТ назначив Бориса Шиянова куратором блоку по Чернігову. Політологи побачили в цьому спробу зробити його губернатором області. Поки що, правда, не вдалося. А шкода, уявляєте, скільки корисного міг би зробити Шиянов на губернаторській посаді для онаністів Чернігівщини.

суспільство секс-послуги шиянов бют

Знак гривні
Знак гривні