Д

Депутати грали в рольові ігри: бійки біля трибуни та кабінету спікера (ФОТО)

Від позиційного стояння біля трибуни депутати перейшли до активних бойових дій. Декілька годин командної гри сталкер у приміщенні Ради і нардепи розійшлися на канікули.

Рання вилазка бютівців-саламандр увінчалася успіхом. Вони зайняли підступи до трибуни з 7.00, тоді як розслаблені і вольяжні "регіонали" звикли ліниво починати блокування з 9.00. Швидкісний маневр білосердечних наддав їм позиційну перевагу на «полі бою».

АВТОР: Юрій Палійчук

ФОТО: Олександр Сенько

Бютівці сміються з Чечетова – «курка встала – місце продала"

У нас всьо в шоколадє! Раділи бютівці ранковій перемозі

За словами бютівців, вони заблокували трибуну, щоб не дати її заблокувати регіоналам і домогтися проведення позачергового засідання Верховної Ради.

Паркетні генерали регіоналів прикинули, що лобова атака на трибуну навряд чи матиме успіх (оборонятися завжди легше). Тому вирішили хитрим маневром розпорошити сили коаліції і відрізати Литвина від сесійної зали. В разі успіху зайнята бютівцями трибуна не мала б жодної цінності. І «десант» на чолі з Владиславом Лук’яновим швидко висадився під кабінет Голови ВР, щоб там його заперти.

Владислав Лук’янов (справа) дає настанови своїм бійцям

Ян Табачник (крайній ліворуч у полосатій футболці) був без баяна, а Чечетову (по центру)явно не до снаги робота блокувальника

Олімпійський чемпіон, чемпіон світу та Європи з вільної боротьби Ельбрус Тедеєв (з газетою) – важка артилерія Партії регіонів

Бютівці надто пізно схаменулися і їх невеличкий загін не зімг допомогти прорвати оточення депутатів і "визволити Литвина з полону".

Регіонали Вадим Колесніченко та Іван Попеску (на передньому плані)

Українська правда повідомляє, що у приймальні спікера Володимира Литвина сталася сутичка за участі "регіоналів" Лук’янова та Чечетова, які побилися з охороною Литвина.

Не зумівши прорватися Литвин відступив у всій кабінет.

Подальші події можна пояснити тільки застосуванням магії.

Кореспондент ZaUA.org став свідком «спецоперації» «заведи Литвина в зал», якою очевидно керував генерал СБУ бютівець Андрій Кожем’якін.

Поки регіонали впевнені в сьогоднішній тактичні перемозі спокійно стояли під кабінетом спікера (розташований на другому поверсі)почитуючи жовту пресу, він раптом у супроводі трьох охоронців спустився сходами з третього поверху і попрямував до іншого свого кабінету з якого заходить до сесійної зали.

Під ним вже стояв Кожем’якін, який гучно стукав у зачинені двері і крикав: «Аткривай! Ета я».

Після того як двері відкрилися – Ливтин в супроводі охорони зайшов в кабінет і двері з внутрішньої сторони за ним захлопнулися. Мабуть там знаходився хтось із «бютівців», які проводили операцію з контрблокування.

Одразу після того, як Литвин зайшов, Кожем’якін наказав працівнику охорони закрити двері на ключ – «Закривай! Бистра!»

Володимиру Литвину вдалося розпочати пленарне засідання за щільною обороною бютівської піхоти в складі близько 50 чоловік.

Саламандр, як назвала Тимошенко своїх однопартійців, не зупинити. Саламандра Таран-Терен рветься в бій

Роман Забзалюк: Та я за Юлю вам усім руки повириваю!

Станом на 11 год. 30 хв. Голова ВР знаходиться на своєму місці в президії під охороною білосердечних.

Відчуваючи близький провал, регіонали здійснили ще один відчайдушний маневр і таки заблокували голосування.

Ельбрус Тедеєв та Владислав Лук’яновв знешкодили систему «Рада», вимкнувши з розеток комп’ютери.

Працівники апарату ВР без бою здалися чемпіону з вільної боротьби Ельбрусу Тедеєву

Просидівши так близько півгодини, Литвин вирішив зібрати всіх польових командирів на нараду по мирному врегулюванні конфлікту.

Штабні офіцери та паркетні генерали закопали сокиру війни – було прийнято рішення не голосувати за принципові для БЮТ кадрові питання, і для ПР - підняття соціальних стандартів. Воюючі сторони тільки відтермінували розгляд принципових питань. Тому сутички можуть повторитися на наступному засіданні парламенту.

Верховна Рада відновила роботу і розглянула аж 3! питання – постанову про скасування внесення змін до бюджету щодо Євро, ратифікації угоду з ЄБРР і направлення на повторне друге читання законопроекту про прожитковий мінімум і мінімальну зарплату. Тобто «ні вам, ні нам».

Згодом Литвин оголосив закриття сесії і учасники конфлікту, тримаючись за груди, почали згадувати текст державного гімну.

ZaUA.org

ПР блокування фріки парламент бют

Знак гривні
Знак гривні