К

Куди піти на День Незалежності - всі райони Києва (АФІША)

На День Незалежності у Києві відбудеться багато подій в усіх районах міста - від кілометрового запливу до виставки квітів і подій для дітей.

Центр

* Від 09:50 на столичному Хрещатику та Майдані Незалежності відбудеться урочистий військовий парад. На параді буде представлено 49 зразків воєнної техніки, яка зараз на озброєнні збройних сил України та інших військових формувань. Також у параді візьмуть участь 1500 військових та курсантів.

* Від 11.00 там-таки - ярмарок громадських організацій.

* Від 14.00 там-таки - спортивна акція "Єдина країна".

* На Софійській площі упродовж 24 серпня запланована концертна програма.

* 24 серпня з 10:00 до 15:00 під аркою Дружби народів пройде виступ стронгменів і барабанщиків.

* Український Дім - експозиція "Майдан. (Р)еволюція духу"

* Андріївський узвіз - Асоціація арт-галерей України разом із громадськими організаціями, майстрами підготували різноманітну культурно-художню програму. Власні роботи на святі представлять майже тисяча художників з усіх регіонів країни. Культурно-художні заходи відбуватимуться у всіх галереях, музеях, театрах вулиці.

* Маріїнський парк, "Мушля": від 16.00 на відкритій сцені Мушля в цей час почнеться присвячений Дню Незалежності фестиваль Kyіv Open Aіr, на якому зберуться близько десятка джазових, блюзових і соул-виконавців.

Поділ

* "Парад вишиванок" стартує о 12:00 від Контрактової площі.Хода дійде до Софійської площі, де, зрештою, оголосять переможця на звання найкращої вишиванки 2014 року.

Джерело: fakty.ictv.ua

* Біля причалу №6 Річпорту з ранку неділі розпочнеться регата з вітрильного спорту.

Печерськ

* На Співочому полі пройде тематична виставка квітів «Україна єдина».

* Від 16.00 на Співочому полі - концерт.

* В неділю з 17:00 до 20:00 в Ботанічному саду ім. Фоміна (м.Університет) дадуть концерт аматорські колективи.

Цілі вихідні в Ботсаду відбувається НЕБО.Fest. До програми заходу включені: виставка-ярмарок витворів сучасного українського мистецтва, просвітницькі майстер-класи та виступи українських гуртів.

Крім цього на фестивалі проведуть флауер-кросінг – обмін вазонами. Для нього організатори облаштують спеціальне місце. Кожен відвідувач матиме змогу принести вазон з квіткою та обміняти його на новий, або залишити свій горщик з рослиною. Ті вазони, що залишаться, будуть подаровані ботанічному саду.

Дніпровський район

* В Дніпровському районі в неділю близько моста Патона о 14:30 стартує заплив на дистанцію в 1 км, до якого можуть приєднатися всі бажаючі.

Дарниця

* В Дарницькому районі, під час офіційних заходів біля РДА, учасників пригощатимуть тортом, який зроблять у вигляді національного прапора.

* Від ранку неділі на пр. Бажана, неподалік від ст. м. «Вирлиця», всі бажаючі зможуть приєднається до флешмобу, і розфарбувати паркан в патріотичні кольори.

* З 15:00 і до 21:00 в парку Воїнів-інтернаціоналістів (вул. Вербицького) пройде благодійний ярмарок від народних майстринь.

Троєщина

* В Деснянському район (стадіон, вул. Драйзера, 2-б) від 16:00 пройде турнір з боксу.

* З 10:00 в СК «Ракетка» пройде турнір з настільного тенісу (вул. Закревського, 3).

Голосіїв

* Від 09:00 на ВДНГ відбудеться святковий унікальний легкоатлетичний забіг у вишиванках. В рамках заходу організатори планують встановити національний рекорд по кількості учасників забігу в вишиванках, який буде офіційно занесено до Національного Реєстру Рекордів України.

* Пирогів - Тур Fest. Вхід вільний

Джерела: ICTV, Hmarochos, Ліга.нет, Сєгодня, TV.ua, Сайт КМДА, Уніан.

краса київ

Знак гривні
Знак гривні