Д

Давайте скинемося і зробимо репортаж про людей, які дублюють Хауса українською

Шановні жертводавці, які хотіли інвестувати в Texty-org-ua - пропоную зробити пробну і невеличку пожертву під конкретний текст. Коротко розповідаю, що й до чого.

Кошти збирає: Павло СОЛОДЬКО

Я хочу написати репортаж про команду UATEAM - це ентузісти, які перекладають, дублюють українською і вішають в інеті популярні серед інтелігентної публіки серіали штибу "Доктора Хауса" та інших "Футурам".

Вони недавно почали, але вже відомі і розвиваються. Для них (поки що я нікого з цих людей не знаю, але обов'язково познайомлюся :) ) проект інтернет-озвучки - хобі, однак вони працюють фахово і швидко.

В російських блогах можна прочитати фрази типу "Смотрел новую серию Хауса по-украински, так как наши еще не успели перевести". Фактично UATEAM виконує серед російськомовних культуртрегерську місію, яку колись, приміром, робив журнал "Всесвіт".

Щоб дізнати більше про цих чудових хлопців і дівчат, а заодно й поширити інфу про них, інвестуйте у репортаж.

Я оцінюю цю роботу в 400 грн. Сюди входить: налагодити контакти, поспілкуватися з основними учасниками спільноти, побачити процес озвучки тощо. Якщо вони не будуть проти фоток, будуть фотки. Потім це красиво написати - читабельно і по суті.

На виході читачі отримають якісний репортаж - розміром в 7-10 тисяч знаків, а може, й більше. Цей текст з'явиться на "Текстах".

Картинка звідсіля

Зразки моїх репортажів можна глянути тут:

Texty.org.ua - з місць боїв дивізії "Галичина" (2009);

"Український Тиждень" - про наших ментів у Косово (2008);

"Газета по-киевски" - про українок, які здолали ХАМАС і втекли з Палестини додому (2007);

"Галицькі Контракти" - про наметовий табір "біло-синьої" опозиції в Маріїнському парку (2005);

"Українська Правда" - про студентські заворушення в Сумах (2004);

Фандрайзинг триватиме тиждень, до 18 жовтня. Мінімальний розмір пожертви - 20 грн. Спонсори тексту будуть згадані в репортажі окремим абзацем.

Крім цього, спонсори можуть сформулювати свої запитання по темі, на які автор спробує дати відповідь.

Інвестиції в цю благородну справу приймаються в будь-якому вигляді: готівкою, на банківську картку, на веб-мані, на пейпел тощо. Деталі можна дізнатися тут, запитати в коментарях унизу або в мене (пошта - solodko на гмейлі, телефон - UMC 477 9714).

СУВОРЕ ВІДЕО-ЗВЕРНЕННЯ:

Пропоную прямо зараз перерахувати гроші :) Чого там тягнути - зробимо класний матеріал про корисну справу.

сайт редакційне анонс

Знак гривні
Знак гривні