В

Волкі, сіські i Путін: байк-фестиваль у Севастополі (ФОТО)

Відразу зазначимо – ми не проти байкерського руху, масових свят, Православ’я чи дівчат топлес. Але той шизоїдний вінегрет, який було згодовано 10-11 липня севастопольській публіці під видом байк-шоу, важко перетравити навіть дуже витривалій психіці.

Інгредієнт перший – російсько-імперський.

Байкерський клуб «Нічні вовки» в похід на Севастополь особисто благословив прем’єр Росії Владімір Путін. І вручив російський прапор, який треба було доправити до місця події.

"Ваши братья - россияне", - скромно представилися кримчанам гості зі Сходу

Шкода тільки, що суворі байкери не були удостоєні Путіним ритуального поцілунку в животик: можливо через те, що вже вийшли з дитячого віку і були вдягнуті в не дуже придатні для цілування клепані шкірянки.

Лідер "Нічних вовків" на прізвисько Хірург та презентований Путіним прапор

Інгредієнт другий – православно-канонічний.

Окрім Путіна, байкерів благословив патріарх Московський Кірілл.

Нічого дивного – адже не секрет, що байкерська субкультура традиційно відзначається благочестям, прагненням до усмиріння плоті, набожністю та високою культурою спілкування.

В такому вигляді і пускають у храм - прямо як у ліберальній Голландії!

Як наслідок – поруч з триколорами та георгіївськими стрічками на байках майоріли стяги із зображенням Нерукотворного Спаса, а на одному з залізних коней по центру Сімферополя проїхався поп-звєзда диякон Кураєв.

Православний байкер диякон Кураєв. Зверніть увагу на хоругву над мотоциклом - це Спас. Колись під такими знаменами ішли у бій київські князівські загони..

Диякону Кураєву хтось підсунув пляшку з богопротивним грузинським "Боржомі"

Інгредієнт третій – військово-меморіальний.

Одним з офіційних приводів для байк-фесту стало 65-річчя з дня визволення Севастополя від німецьких окупантів. З цієї нагоди лідер «Нічних вовків» Хірург поклав вінок до могили загиблих вояків. А фотографи, які знімали цю процедуру, успішно витоптали клумбу з квітами, висадженими перед меморіальними плитами наших воїнів, які загинули за Севастополь.

Клумба перед меморіалом стала жертвою поваги російських байкерів до героїв війни

Ну і ще одне спостереження: плакат з написом «Ночниє волкі – гєроям войни» був встановлений на бутафорській вантажівці, виконаній в стилі відомого футуристичного бойовика «Шалений Макс-2». Там на таких машинах їздили бандити та покидьки суспільства. Будемо вважати, що мужні православні байкери відбили його як трофей.

Бандитська вантажівка з "Шаленого Макса" вітає героїв війни

Байкер, схожий на чоловіка Євгенії Тимошенко Шона Карра. Схоже, він відчуває підвох: і радий би вшанувати радянських солдат, які визволили Севастополь, але ж не під російським триколором вони воювали...

Інгредієнт четвертий – еротичний.

Дівчата топлес, що при нагоді виробляють різні штуки з підвішеними на шворці сосисками – традиційний атрибут байк-фестів.

Цього разу, правда, сосиски помічені не були, але натомість мотоцикл з напівголою тьолкою прикрашала... та сама хоругва із Спасом. Цікаво, що з цього приводу думає диякон Кураєв та його безпосередній начальник по церковній лінії патріарх Кірілл?

Хоругва зі Спасом та сама, але замість Кураєва - тьолка із сіськами

Каноніческі-православна тьолка крупним планом

Замість епілогу. Поезія, знайдена на форумі м. Севастополя:

Мы любим Вас, Ночные Волки,

Российских и других парней,

От местной власти мало толку,

ведь люди ненавистны ей!

Российский дух заправлен в байки,

и многотысячны сердца!

Не дайте нас проклятой шайке

топтать и хаять до конца!

Замість другого епілогу. Ніколай Бухарін, "Злі нотатки" (1927 рік):

Есенинщина — это отвратительная напудренная и нагло раскрашенная российская матерщина, обильно смоченная пьяными слезами и оттого еще более гнусная.

Причудливая смесь из кобелей, икон, сисястых баб, жарких свечей, березок, луны, сук, господа бога, некрофилии, обильных пьяных слез и трагической пьяной икоты; религии и хулиганства, любви к животным и варварского отношения к человеку, в особенности к женщине, бессильных потуг на широкий размах (в очень узких четырех стенах ординарного кабака), распущенности, поднятой до «принципиальной высоты» и т.д.; все это под колпаком юродствующего квази-народного национализма — вот что такое есенинщина…

УПЦ МП фріки путін кіріл кремль севастополь крим

Знак гривні
Знак гривні