П

Підприємці проти влади. ОНЛАЙН-РЕПОРТАЖ З АКЦІЇ ПРОТЕСТУ 25 листопада (оновлюється постійно)

18:39 Також додалися фото, зроблені зранку (поставлені знизу сторінки, щоб не порушувати хронологію).

18:29 Ще репортажні фото (вечірні). Якість трохи нестудійна, але зате від душі. :-)

17:18 Президент Віктор Янукович стурбований питанням дотримання в ухваленому парламентом Податковому кодексі прав і свобод громадян. Про це повідомила перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова за результатами зустрічі з представниками підприємців.

17:14 Слайд-шоу "На що влада витрачає наші податки". Рекомендуємо для перегляду та розповсюдження.

251110
View more presentations from tokezhan.

16:26 Суперський креатив з мітингу в Одесі (див. фото). Джерело - @telltalerin #kat_ua #odessa

15:00 За (поки що) неперевіреною інформацією 8 переговорників прийняли на Банковій. Невідомо, з ким вони будуть зустрічатися, але їм сказали, що з Януковичем з приводу ветування податкового кодексу.

14:50 Одночасно триває два мітинги. Один на Банковій, другий на Майдані.

14:45 Повідомлення зі Львова: Під час мітингу у Львові міськрада повністю підтримала вимоги протестувальників: 1. Вето на податковий кодекс. 2 Відставка уряду. 3. Вибори до ВР у березні 2011 року.

14:21 Може скластися враження, що людей на Майдані стало менше. Насправді це не так - народ просто розосередився по території. Біля фастфудів, кавово-чайних автоматів - аншлаг. :-)

13:24. Вимога, озвучена на мітингу під Банковою: "Якщо Янукович не накладе вето на Кодекс, ми не вийдемо на роботу і оберемо собі нового президента".

13:16 Частина народу вирушила колоною на Банкову, до Адміністрації президента. На Майдані триває мітинг.

13:03 Афроукраїнці теж проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка.

12:53 Ексклюзивні фото від нашого кореспондента. "Фемен" плаче, бо їх не пустили в наметове містечко.

12:27 Миркевич Микола, голова Асоціації фермерів та приватних землевласників: "Новий податковий кодекс знищить фермерів. Багатьох людей - із Харківської, Запорізької області - не пустили до Києва. Але ми не переживаємо - будемо виступати на місцях".

12:23 На мітингу присутні близько 200 фермерів. Їх гасло: "Ні - знищенню фермерів".

12:14 Кошмар. Була спроба проникнення в наметове містечко дівчат із гурту "Фемен". Але їх не пустили, і ті зі сльозами (правда) пішли.

12:12 УТОЧНЕННЯ. На Банкову все-таки підуть в 12-30. Бо ВікторХвьодорич вже на місці? :-)

12:10 Над Майданом лунає "Лєнта за лєнтою" Чубая. :-)

12:08 Із Твіттера. @FuckKAT: Інформація з Чернівців! Калинівський ринок закрито, люди пікетують міськраду,вже близько 3000 і ще підтягуються.

12:07 Підтримати протест підприємців прийшов Віталій Кличко.

12:06 ВАЖЛИВО! Організаторів акції 22 числа, Михайленка Петра та Мельниченка Сергія - здається обидва КУПР, викликають в міліцію за кримін. справою по ст. 293 (перекритя доріг?) Депутат Волинець закликав зі сцени якщо вони не повернуться за 2 години, піти всім їх витягувати.

11:58 Обличчя протесту. Поліна Вербицька прийшла на мітинг з 10-місячним сином Лук'яном. Вона не підприємець, а живописець, до того ж в декретній відпустці. Але все одно прийшла підтримати підприємців: "Щоб влада не натравлювала одну частину народу на іншу".

11:45 Ще фото.

11:42 Сьогодні на Майдані вимагають і вдставки міністра МВС Могильова.

11:40 Наш кореспондент надіслав чергову серію фото з мітингу.

11:30 Зі сцени оголосили, що на Банкову підуть аж о 16:00.

11:15 А тим часом по Сагайдачного до Банкової їде президентський кортеж..

11:13 Один з виступаючих назвав владу сатанинською і закликав до православного джихаду. :-)

11:12 Обличчя протесту. Чоловік із чорним прапором, на ньому написано "Київ РМ". На запитання, що означає напис, відповідає - здогадайтеся самі. "Революційна молодь?" - "Хіба ми схожі на молодь?"

11:04 ْЧастина учасників мітингу поїхала на київські ринки, піднімати тих, хто ще не прийшов на акцію

10:44 Повідомлення з Твіттера: @O_Severyn На Майдані проголосували (галасом:)) за три пункти вимог: КАТ-геть, уряд-геть, перевибори ради. Скандували У-кра-ї-на!

10:34 Ще кілька фото.

10:31 Кількість людей зростає. Розпочався мітинг.

10:26 Перші фото з акції протесту.

10:21 Наразі на Майдані близько 10 тисяч протестувальників - і щохвилини підходять нові люди.

10:19 ТСН веде пряму трансляцію акції протесту на Майдані.

http://tsn.ua/ukrayina/akciyi-protestu-na-maydani-nezalezhnosti-videotranslyaciya.html

10:07 Новини із Запоріжжя - сьогодні більшість запорізьких ринків не працюватимуть. Підприємці протестуватимуть проти Податкового кодексу солідарно із Києвом.

10:05 Анекдот вчорашнього дня, вельми популярний у Твіттері (схоже, там і народжений спонтанно): "Прошу поменять гаранта конституции по гарантии. – Ничем не можем помочь – вся ПАРТИЯ бракованная."

10:01 Помічено нову агітпродукцію - листівку "Правда про Олега Ляшка". Втім, ті, хто сподівалися прочитати там про новий епізод гей-забав нардепа та борця за народні права Ляшка, буде розчарований. Там всього-навсього йдеться про те, що Ляшко - проти податкового кодексу, а вороги кажуть, що він за. Тю, таке тобі.

9:55 Як повідомляє наш кореспондент, людей наразі менше, ніж у понеділок (приблизно стільки ж, скільки під час позаминулої акції протесту під час прийняття кодексу). Але народ поступово прибуває.

У четвер, 25 листопада, відбудеться вже друга за цей тиждень акція протесту підприємців проти податкового кодексу. Як і в попередні рази, наші кореспонденти працюють в гущавині подій. Їхні телефонні та Твіт-повідомлення складають онлайн-репортаж "Текстів" .

__________________________

Нагадуємо, що сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані

U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон

096 551 68 93 - це Київстар

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати на яку платіжну систему ви переслали кошти

КАТ податки протест самоорганізація влада

Знак гривні
Знак гривні