Т

Таємниці зачіски Володимира Литвина (ІНФОГРАФІКА)

Що не кажи, а найбільш заслуженим метросексуалом української політики сьогодні залишається Володимир Литвин. Тому ми сьогодні вирішили розкрити таємниці зачіски Володимира Михайловича.

Так, Литвину наступають на п'яти всякі там Хорошковський з Рудьковським. Але треба врахувати, що це молодь, вихована в новому часі. Їх становлення припало на ту епоху, коли в країну вже ринули всякі західні цінності типу китайського «Шварцкпофа». Литвин же пробивав собі шлях власною головою ще за радянських часів.

Інфографіка: Д Митя М-B.

Текст: Антон ЗІКОРА

Стрижка Литвина складається з чотирьох основних фаз.

Фаза N 1: усунення зайвих сивин за допомогою ножиць та машинки.

Фаза N 2. Розчісування волосся за допомогою гребінця. При цьому зверніть увагу на вираз обличчя Володимира Михайловича: воно стає умиротвореним. Якщо на зображенні N 1 Литвин змахує на диявола з рогами, то в другому ми вже розуміємо, що це були зовсім не роги, а волосся. На ілюстрації N 2 глава парламенту, одягнений у спеціальний халат, більше схожий на пацієнта лікарні ім. Павлова у гамівній сорочці, ніж на Люцифера.

Фаза N 3: Волосся Володимира Михайловича насичуються мусом - спеціальною піною. Якщо у більшості парламентаріїв піна накопичується біля рота, то у Литвина вона на голові. Це і відрізняє стильного голову-метросексуала від більшості метушливих депутатів, на яких він холодно дивиться зі свого місця.

Фаза N 4: створення аури. За допомогою спеціальних засобів, що пшикають, голову нашого голови огортають магічною аурою. Голова Володимира Михайловича огортається ледве видимим фіолетовим німбом, схожим на мотоциклетний шолом.

Насправді це не мотоциклетний шолом, а шолом інопланетян, що висадилися в день народження Литвина на Поліссі. У цьому захисному головному уборі Володимир Михайлович приймає всі важливі для країни рішення. Слід зауважити, що у цей час його волосся перетворюється на космічні антени. Наступного ранку захисний шар стирається, але 36 спеціально навчених перукарів-карликів з планети Зау-Зау кожен день відновлюють його.

Ну і вся послідовність разом:

Бажаючі можуть спробувати відтворити таку зачіску в себе. Однак редакція "Текстів" заздалегідь попереджає - за можливі наслідки ми не відповідаємо.

__________________________

Нагадуємо, що сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

гумор інфографіка литвин

Знак гривні
Знак гривні