С

Секс-провокація. ФСБ підкладає російським опозиціонерам дівчат, кокаїн і ДАЇшників

На відміну від українських опозиціонерів (старих і новостворених), опозиція в сусідній Росії практично не має шансу побачити себе на телеекрані. Втім, днями троє опозиціонерів - політик та два журналісти - стали героями багатосерійного відеосеріалу. Де виступили в ролі корупціонерів, наркоманів та аморальних типів.

Жертвами відеокомпромату стали лідер руху "Солідарність" Ілля Яшин, оглядач "Нової газети" Дмитро Орєшкін та головний редактор журналу "Русскій Newsweek" Михайло Фішман. У першому відеоролику всі троє (!) по черзі зіграли одну і ту ж роль: патруль ДАІ зупиняє опозиціонера за порушення, кожен намагається "домовитися" за хабар не платити штраф, міліція від запропонованої підлими негідниками оборудки мужньо відмовляється, - і все це знімає встановлена в салоні прихована камера.

Втім, замість дискредитації вищезгаданих осіб громадськість звернула увагу на інші моменти. Чому голос опозиціонерів спотворений, а зйомки "підмонтовані"? Як сталося, що всі троє потрапили під приціл камери ДАІ - це що, стеження? І як оперативне відео потрапило до "громадських активістів" з провладної "Молодої гвардії"?

Відео №1 - опозиціонери спокушають хабарем непідкупних

російських ДАІшників

Вочевидь, автори компромату також вирішили, що ефект видався слабенький. І розмістили другий ролик - ще більш вбивчий.

На ньому роздягнений головред "Ньюсуіку" Фішман в компанії голої дівчини нюхає якийсь білий порошок. Отакі ці опозиціонери - розпусники й наркомани, заголосили коментатори на форумах.

Однак знову ефект вийшов інакшим від очікуваного. За Фішмана вступилися керівники провідних російських ЗМІ: зокрема, газет "Московский комсомолец", «Известия», «Время новостей», «Аргументы и факты», «Газета», «Новая газета», «Коммерсант», радиостанція «Эхо Москвы», журнали «Эсквайр», «Большой город», «Форбс», «Огонек», «Афиша», інформаційної агенцї «Интерфакс».

Вони прямо заявили, що такий "подвійний удар" є ознакою цілеспрямованої провокації проти Фішмана.

А потім сталася справжня сенсація. Фігурант попереднього, ДАІшного ролика Ілля Яшин впізнав на відео з Фішманом... дівчат, які два роки тому познайомилися з ним, загітували на секс утрьох, після чого пропонували понюхати кокаїн.

Таким чином, механізм провокації був повністю розкритий. І стало зрозуміло, що це - не витівки "молодогвардійців", а давня ФСБшно-КДБшна практика з дискредитації та шельмування дисидентів.

Відео, на якому про співпрацю з КДБ у такому ж юному віці зізнається Ірена Кільчицька (зам Черновецького), дивіться тут

І якщо колись Чорновіл сидів за згвалтування, то зараз опозиціонерів змальовують розпутниками та наркоманами.

Втім, переказувати подробиці нема сенсу. Наводимо текст повідомлення Яшина в блозі на сайті "Эхо Москвы".

---------------------------------------

Посміхайтесь, вас знімає прихована камера

Ілля Яшин, політик

Влада і спецслужби оголосили опозиції справжню війну компроматів. Невиразні відеонарезки за участю співробітників ДАІ опинилися тільки початком. Проти ряду журналістів і громадських діячів були організовані повноцінні спецоперації.

Катя Герасимова на прізвисько Муму - ФСБшна "приманка" для молодих опозиціонерів

В певній квартирі прихованими камерами знятий Михайло Фішман. Поруч з ним сидить напівгола дівчина, її обличчя приховано комп'ютерною графікою. Перед Фішманом стоїть табуретка, на ній якийсь порошок.

Я відразу впізнав квартиру, в якій все відбувається - диван, паркет, крісло.

Однушка в районі Нагатінський Затон. Я теж там був, причому за схожих обставин.

Жіноча ніжка, якою хилитає в кадрі дівчина із захованим комп'ютерною графікою обличчям, теж мені знайома.

Звуть її Катя Герасимова, прізвисько Муму. Вона працює в модельному агентстві «Прогрес», співпрацює з російськими спецслужбами. У неї є аккаунт на сайті Vkontakte.

Саме ця дівчина брала участь в оперативних заходах, спрямованих проти Михайла Фішмана, Романа Доброхотова і мене. Втім, в моєму випадку дівчат було дві.

А це її напарниця Настя Чукова

Другу "ластівку» звуть Настя Чукова (прізвисько Чукс). Ця дівчина намагалася «розводити» заст. головного редактора журналу New Times Іллю Барабанова, правда, безуспішно. Вона теж є Vkontakte.

Не виключено, що найближчим часом спливе схоже на історію Фішмана відео з моєю участю.

Нічого кримінального там немає. Але щоб не дати можливості мерзотникам мене оббрехати, як вони це люблять, за допомогою монтажу, розповім вам технологію організації спецоперацій з сексуальним підтекстом.

Отже, влітку 2008 року я познайомився з двома веселими дівчатами Катею та Настею. Обом було років по 20, вони розповіли, що навчаються в інституті і підробляють моделями (на виставках, різних зйомках і т.д.).

Катя - симпатична довгонога брюнетка - справила на мене враження і кілька тижнів у нас з нею були легкі відносини. Сходили в кіно, пообідали в ресторані. Одного разу у суботу ввечері я забрав її з клубу і відвіз на машині додому - в ту саму квартиру недалеко від метро Коломенська. Там ми з нею переспали

Відео №2 - до сцени з ДАІ додали "полуничку" з Фішманом

Через кілька днів вона зателефонувала й попросила терміново приїхати. Я запитав, що сталося. Відповіла, що хоче зробити мені сюрприз.

Сюрпризом виявилося те, що у неї вдома була Настя, і буквально з порога вони потягли мене в ліжко. Збрешу, якщо скажу, що чинив опір.

Все було добре рівно до того моменту, коли Катя дістала з шафи цілий набір «іграшок»: гумові фалоімітатори, нагайки, наручники, кульку-кляп та інші товари з секс-шопу.

Вперше в той вечір у мене з'явилася думка, що справа пахне провокацією.

- Усміхатися? - Запитав я Катю. - Нас знімає прихована камера?

Дівчата заверещали, що я параноїк, і зараз вони мене будуть лікувати. Я відповів, що якщо вони свої «іграшки» не сховають, я негайно їду звідси.

Катя спохмурніла, зробила вигляд, що сердиться і пішла на кухню курити. Настя ж як могла переконувала мене, що ніякої провокації тут нема, просто вони люблять весело проводити час.

Через якийсь час Катя повернулася. Поставила перед диваном табуретку. Розклала на ній темно-синю серветку і висипала порошок.

- Тобі треба розслабитися, милий. Ти дуже напружений, - провуркотіла вона і заплескала віями.

У цей момент все стало ясно як божий день.

Я почав швидко одягатися і сказав, що мені потрібно терміново виїхати. Катя була категорично проти: вмовляла залишитися, ховала ключі.

Врешті-решт, я поїхав, залишивши дівчат вдвох.

Півтора року я чекав, що ця історія спливе. Але, судячи з усього, начальство залишилося незадоволеним. Єдине, в чому мене можна звинуватити за підсумками цієї провокації, - це секс з двома дівчатами.

Але я їм не платив. Я не одружений. Мені врешті-решт було 25 років.

Але до дівчаток залишилися питання. Якщо комусь що-небудь про них відомо, прошу мені повідомити.

А взагалі, друзі, будьте обережні і бережіть себе. Виродки у владі не соромляться найбрудніших методів. Оперативні заходи, приховані камери, дівчатка-ластівки - все це в арсеналі кремлівської охранки.

Кожен із нас - у групі ризику.

Эхо Москвы

росія секс-скандал кремль мезозой

Знак гривні
Знак гривні