Ю

Ющенко розпочав виборчу кампанію: його рекламують звичайні громадяни (ФОТО)

На вулицях Києва з’явилася нова політична реклама кандидатів в президенти - свої біг-борди вивісили Юрій Костенко та Віктор Ющенко. Новими слоганами порадував народ Янукович. Інфа про це на нашому сайті набрала доволі багато відвідувань як для новини - з огляду на таку популярність ми вирішили передрукувати її у розділі "Статті". Схоже, громадянам цікаво, що ж може їм запропонувати Віктор Андрійович - особливо на тлі взаємних звинувачень інших двох претендентів на президентське крісло.

Агітацію і пропаганду описував: Юрій ПАЛІЙЧУК

Фотографував: Олександр СЕНЬКО

Плакати діючого глави держави і одночасно кандидата в президенти Віктора Ющенка - на відміну від Костенка і Януковича (про них мова йде нижче) - рекламують не самого кандидата.

На його агітації зображені люди з різних суспільних груп (не зірки шоу-бізнесу ) – від підприємців до спортсменів - які з великих рекламних щитів пояснюють пересічним українцям, чому вони підтримують саме Ющенка.

При цьому герої рекламної кампанії, якщо вірити написам, представляють різні області України.

Реклама Ющенка також містить логотип, який, очевидно, буде супроводжувати його протягом виборчої кампанії. Це сонечко - елемент символіки очолюваної ним партії "Наша Україна", і надпис «Я – за Ющенка!».

До речі, у Ющенка-кандидата нарешті з'явився і власний сайт.

На рекламі кандидата в президенти від Української народної партії Юрія Костенка зображений він сам і, очевидно, головний лозунг кампанії кандидата, який зводиться до відстоювання всього українського.

Варто зазначити, що купувати українське Костенко закликає вже не перший рік.

Біг-борди кандидата від Партії регіонів Віктора Януковича містять фото самого регіонала, зображення контурної карти України (очевидно, логотип виборчої кампанії кандидата) і лаконічну фразу «Україна для людей».

На відміну від виборів 2004-го, коли зображенням Януковича із слоганом "Тому що" можна було лякати дітей, нинішня біг-морда Федоровича - уособлення лагідності і доброти.

Це третя хвиля реклами Януковича на біг-бордах. Перед цим він говорив, що вирішить проблему кожного.

ющенко вибори янукович біг-морди

Знак гривні
Знак гривні