Ч

Чиста магія. Власники крутих автономерів їздять небезпечніше і платять чималі гроші за циферки на машині

Автомобільний номер 0007. Що може бути крутіше в цьому житті? Власники дорогих авто доплачують ще й за особливі номери. Більшу частину робочого часу 38-річний киянин В’ячеслав чекає поблизу парковок, ресторанів або бутиків. Нині він біля торгового центру «Гуллівер», за кермом Land Rover із реєстраційними номерами 0700. «Як жінка підбирає сумочку до взуття певного кольору, так чоловік вибирає номери до автомобіля. Який сенс чіпляти номери за три тисячі доларів на «Ланос»? А статусній машині – відповідні номери», – міркує чоловік.

Автор: Тексти

Клікайте сюди, щоб детально прочитати про те, як продаються «круті» номери, як їздять їхні власники та чому люди готові платити за «магічні цифри»

.

У чому, на його думку, полягає краса? Насамперед, номер має запам’ятовуватися, виділятися. Як от у його господаря.

В’ячеслав переконаний, що сім – найкраща цифра для автомобільного номера.

«Найбільше пасує до машини. Число щасливців, у лотереях виграш випадає сімками», – каже він.

У номері його приватного авто, «Ланоса», теж є дві сімки. Звісно, якби мав крутішу машину, то не пошкодував би грошей на всі сімки. З «Ланосом» обмежився тим, що посвятив авто й повісив іконку. У салоні ж його робочого авто Land Rover мінімалістський дизайн: лише відеореєстратор.

Чоловік переконаний, що водії на модних номерах мають переваги на дорогах.

Пропонує уявити: «Ось їду я на «Ланосі». Можу щось порушити, наприклад, поворот забув увімкнути. Спинять мене, страховку спитають, по базі проб’ють. А поруч Land Rover на крутих номерах так само порушить – то його вже не спинятимуть. Ми ж не знаємо, хто їде. Може, це народний депутат».

Клікайте сюди, щоб детально прочитати про те, як продаються «круті» номери, як їздять їхні власники та чому люди готові платити за «магічні цифри»

суспільство інфографіка datavis автомобілі магія

Знак гривні
Знак гривні