Як масово їли деруни на фестивалі у Коростені (фоторепортаж)

Оцінка статті на цей момент: +1/-0
Читати Не читати Коментувати
  • 4145 Перегляди
  • 0 Коментарі
  • 11/09/2017Дата публікації

Цієї суботи у Коростені на Житомирщині святкували день деруна. На фестиваль, що проходить уже дев'ятий рік поспіль, приїхали кілька десятків тисяч гостей. Рецептами ділилися кухарі з усієї України і навіть представники Польщі та Німеччини. Навчитися готувати картопляники можна було на майстер-класах.

Їздив і ласував: Олександр Оксимець

Настоянки — популярний продукт для споживання на фестивалі

Карта фестивалю

Більшість дерунів готували прямо на місці

На вулицях фестивалю

Магнітна індустрія була представлена десятками варіантів

Головна сцена

Овочевий креатив від місцевих умільців

Гостям фестивалю пропонували не тільки деруни

Місцеві господині наготували дерунів на будь-який смак

Така порція дерунів з грибами коштувала 20—30 гривень

У Коростені на час фестивалю утворюється власна політична система

Без політики не обійшлося

Древлянський парк, в якому й відбувався фестиваль, всіяний різними пам'ятниками

Пам'ятник Володимиру Великому

Місць на лавках вистачало не всім

Тому люди влаштовували пікніки прямо на траві

Карта назв дерунів у різних регіонах України

Деруни як ліки від усіх хвороб

Черги за дерунами іноді складалися з десятків людей

Міський голова Коростеня показує майстер-клас з приготування картопляників

У день свята центральна вулиця Грушевського стала пішохідною

Дбати про екологію у Коростені закликають через поезію

Протягом фестивалю на сцені виступили десятки народних колективів

Оцінка статті на цей момент: +1/-0
Читати Не читати Коментувати
 
 

Коментарі 0

Для того, щоб писати свої коментарі, залогіньтесь! Якщо ви не маєте логіну, тоді спочатку зареєструйтесь, щоб його отримати!