З

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІЛЬНОТИ НАШОГО ПОРТАЛУ!

Шановні читачі, приєднуйтеся до спільноти ZaUA.org!

Реєструйтеся і отримуйте можливість коментувати і оцінювати матеріали.

Невеличка і конфіденційна форма для реєстрації розміщена тут. Поле «Ім'я на сайті» означає ім'я, під яким вас бачитимуть інші учасники спільноти, поле «Логін» - ваш особистий логін.

Після реєстрації на вказану вами електронну скриньку надійде лист із лінком, клік на який увімкне ваш профіль на сайті. Входьте — і спілкуйтеся.

Оцінювати матеріали після реєстрації можна кнопками у блоці «Інструменти» праворуч від тексту. Натиснувши на зелену кнопку «Читати», ви рекомендуєте іншим користувачам ознайомитися з даним матеріалом і підвищуєте його рейтинг. Червона кнопка «Не читати» - відповідно, навпаки.

Зміни, які потрібні нашому суспільству, потребують конструктивного обговорення, а не бла-бла у телешоу. Кожен із нас є експертом у тій невеличкій ділянці життя, якою він займається. Хтось робить ракети, хтось учителює, хтось продає товари чи послуги, хтось лікує... Ми виробляємо додаткову вартість до нашого життя.

Давайте спілкуватися і разом створювати додаткову інформаційну вартість. Давайте спілкуватися конструктивно — всі спроби створювати інформаційний шум і зводити дискусію на тему «москалі, хохли, піндоси» на нашому сайті будуть припинятися. Ми створюємо майданчик для плідної дискусії громадян, а не для сварки анонімів.

Про нашу модераційну політику та інші деталі можна дізнатися тут або запитати у нас на редакційному блозі. Згодом користувачі, які сприяють плідному і конструктивному обговоренню, отримають можливість завести на сайті власний блог, а користувачі з найкращою «кармою» :)) зможуть публікувати на сайті власні матеріали і ще робити купу цікавих речей.

Реєструйтеся.

Ваша, редакція ZaUA.org

спільнота редакція коментарі

Знак гривні
Знак гривні