П

Повний провал. Азаров ввів економіку у штопор (ІНФОГРАФІКА)

Щонайменше три економічні показники вказують на те, економіку уряд Азарова таки завалив. Державний борг щороку зростає майже на 10%, дефіцит бюджету минулого року зріс більше, ніж вдвічі і надалі продовжує зростати, промисловість перебуває на рівні 2004 року.

Збір даних та інфографіка: Ярина Михайлишин

Економічні проблеми визнає і сам прем’єр-міністр. Вчора на засіданні уряду Микола Янович запевнив, що без останніх московських домовленостей Україну очікувало б банкрутство і соціальний колапс. А між іншим, не так давно – у 2011 році Азаров у прямому ефірі обіцяв, що якщо завалить економіку, то сам напише заяву про відставку. Ну ж бо, Миколо Яновичу, дотримуйтеся слова!

Щоб збільшити малюнок клікніть на нього

Нижче на відео хто не хоче слухати довге питання Пояркова перемотуйте на 3:55 там, Азаров, говорить, що не тримається за крісло. В в 3:45 премєр обіцяє, що у другій половині 2011 року настане покращення.

*******

Важлива складова бюджету інтернет-видання TEXTY.org.ua- пожертви читачів

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода. Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар. У Київстару з'явилася можливість перевести гроші з телефону на кредитну картку. Телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

економіка інфографіка уряд

Знак гривні
Знак гривні