Щ

Що таке американський рух чаювальників? (cлайди)

2 листопада в США відбулися проміжні вибори, на яких демократи понесли найвідчутнішу поразку в Конгресі з 1948 року - відтепер більшість у республіканців, вони ж отримали керівництво усіх комітетів. Так, керівниками комітету з міжнародних справ стали відомі противники "диктаторів і комуністів у всьому світі", зірки неоконсерваторів Іліана Рос-Лехтінен та Маріо Рубіо.

Автор: Анатолій Бондаренко

В Сенаті справи для демократів трохи кращі, - і сьогодні це головний мотив їх коментарів. Поки що там зберігається невелика перевага демократів. Однак підсилиться значення таких фігур, як Джон Маккейн, Джон Кайл та Джім Демінт - усі прихильники "сильної" лінії в зовнішній політиці.

Скоріше за все, це призведе до згортання "м"якого підходу" адміністрації Обами в зовнішній політиці та перехід на значно більш жорстку позицію США по відношенню, серед іншого, і щодо Росії.

Визначну роль у цій виборчій перемозі зіграв рух "чаювальників", або "вечірок з чаюванням" (Tea Party Movement). Пропонуємо вам, у рамках експериментів з різними жанрами на сайті texty.org.ua, міні-презентацію про те, що таке рух "чаювальників", і як саме починався цей цікавий соціальний феномен.

Test with utf8
View more presentations from devrand.

*******

Нагадуємо, що сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані

U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон

096 551 68 93 - це Київстар

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати на яку платіжну систему ви переслали кошти

сша рух політика

Знак гривні
Знак гривні