М

Ми повернулися, зустрічайте ж нас! :)

Сайт ТЕКСТИ створила спільнота, яка колись згуртувалася навколо порталу ZaUA.org Після закриття сайту, на якому ми звикли читати дійсно цікаві матеріали, спілкуватися та обговорювати різні ідеї, ми мобілізували наші ресурси (фінансові, часові і креативні ) і створили новий сайт (на ньому міститься частина статей із сайта-попередника).

Не вдалося відновити коментарі, новини, частину статей, більшу частину блогів. Також, втрачені всі фото та ілюстрації (в тому числі юзерпики та демотиватори). Тому ми закликаємо наших відвідувачів негайно почати спілкуватися знов :), і створити нові, ще кращі демотиватори та коменти. Найбільш активні і цікаві, на наш погляд, коментатори отримуватимуть право самі ставити статті на цей сайт.

Частину текстів, які були втрачені після закриття ZaUA.org ( тепер він працює не як інтернет ЗМІ, а як сайт партії "За Україну!") нам допомогли знайти в кеші Google, частину надали автори, частину відновили ми самі.

Надалі ми наповнюватимемо сайт TEXTY.org.ua новими матеріалами, хоча і зі значно меншою інтенсивністю, ніж це було на ZaUA.org. Восени ми плануємо спробувати залучити фінансування (принаймні часткове) від наших відданих читачів, для того щоб далі робити цікаве, незалежне і розумне інтернет-ЗМІ, яких - на наше переконання - в країні недостатня кількість.

Адмінгрупа ТЕКСТИ.org.ua

сайт спільнота

Знак гривні
Знак гривні