Фрагменти

Тексти у цьому розділі відрізняються від новин хоча б тим, що містять забагато оціночних суджень
Фрагменти

Повінь у Росії затопила старі уранові свердловини під Курганом (ЗНІМКИ СУПУТНИКА)

У Курганській області через водопілля затопило старі уранові свердловини родовища "Добровільне", де веде видобуток "Росатом".
Фрагменти

Обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку: що кажуть у МЗС

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном.
Фрагменти

Що таке мікромережі та як вони можуть допомогти Україні подолати енергетичну кризу

Співзасновник ГО Greencubator, учасник групи "Реформа Енергетичного Сектору" Реанімаційного пакета реформ Андрій Зінченко пояснює у блозі, наскільки важливі мікромережі у контексті енергетичної децентралізації та забезпечення енергостійкості. Texty.org.ua публікують дещо скорочений матеріал експерта.
Фрагменти

Удар по телевежі в Харкові: у місті немає сигналу цифрового ефірного мовлення (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Внаслідок удару РФ по телевежі в Харкові відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.
Фрагменти

Українська мова в кінотеатрах знову під загрозою. "Слуги народу" хочуть повернути скандальні норми (ОНОВЛЕНО)

Голова комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв повідомив членів комітету про скликання термінового засідання 23 квітня. На порядку денному – ревізія висновку комітету про законопроєкт №9432 "Про застосування англійської мови в Україні".
Фрагменти

Як "українсько-американський" журналіст Голінкін руйнує імідж України на Заході й просуває пропаганду РФ

Українська журналістка, авторка документальних фільмів та ютуб-каналу «Обличчя Незалежності» Дарка Гірна у треді в мережі X (твіттер) звернула увагу на діяльність уродженця Харкова, американського іммігранта Лева Голінкіна, який роками будує в авторитетних світових медіа імідж України як неонацистської держави.
Фрагменти

Справа Червінського. Адвокат розповів, як вона просувається і де зараз перебуває полковник

Кіровоградський райсуд продовжив строк тримання під вартою на 60 днів полковнику ССО Роману Червінському. Його перевели до Кіровоградського СІЗО.
Фрагменти

Новомихайлівка — одне з найбільших кладовищ техніки росіян. ЗСУ знищили тут понад 300 її одиниць (КАРТА)

За шість місяців боїв у районі Новомихайлівки на Донеччині миколаївські десантники знищили понад 300 одиниць ворожої техніки.

Підтримайте нас