На Київщині маршрутка провалилася під землю: чому так сталося (ФОТОРЕПОРТАЖ)

22 квітня на території Іванківської громади поблизу села Олива, що на Київщині, сталася масштабна аварія.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що мікроавтобус, який віз людей на роботу в село Пісківка, провалився під землю через обвал дороги

У салоні пребували девять пасажирів: водій і працівники лісництва.

«За результатами проведених аварійно-рятувальних робіт, було виявлено двох загиблих та семеро людей у тяжкому стані», — повідомили в ДСНС Київської області.

Бригади «швидкої» направили постраждалих до бородянської та іванківської лікарень, а також до двох київських шпиталів. Відомо, що загиблі унаслідок ДТП — чоловіки віком 22 та 35 років.

Як повідомляє поліція Київщини, попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen», не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, допустив зʼїзд у прірву.

Біля місця смертельної аварії, де мікроавтобус провалився під землю, не було попереджень про прірву на дорозі, розповіли у поліції Київської області у коментарі hromadske.

Як розповідає у сюжеті ТСН, унаслідок обвалу дороги утворилася яма завглибшки 4 метри. За попередньою інформацією, причиною стало те, що трасу підмило водою після останніх сильних опадів.

Наразі поліцейські встановлюють, чи провалля утворилося у ніч перед аварією і водій не побачив його під час руху, чи величезна яма виникла після проїзду мікроавтобуса. Слідчі опитують постраждалих і після встановлення усіх обставин аварії нададуть правову кваліфікацію інциденту.

київщина аварія ДТП

Знак гривні
Знак гривні