«З понеділка» чи прямо зараз: нова програма про здоров’я на Громадському радіо

На Громадському радіо стартувала програма «З понеділка!». У ній експерти розповідають, як доказово й ефективно піклуватися про ментальне та фізичне здоров'я.

Як заснути, коли не засинається? Чому фрукти — це не про користь? Звідки брати сили? Доступні та, головне, доказові поради щодо покращення разом з експертками та експертами пропонує консультантка зі здоровʼя та авторка програми «З понеділка!» Катерина Мацюпа. В етері Громадського радіо щопонеділка о 14:10. А також — на YouTube та подкаст-платформах: SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts.

У свіжих випусках програми «З понеділка!»:

Психотерапевт Євген Пілецький розповідає, у яких випадках варто відвідати фахівців із психічного здоров’я, що таке когнітивно-поведінкова терапія й особливості медикаментозного лікування психічних розладів.

Консультантка зі сну, генетикиня, тренерка з йоги і співавторка книжки «Коли я нарешті висплюся» Ніка Бєльська розповідає, чи є сон маркером здоровʼя і чому, як його можна покращувати, що таке гігієна сну, як фізична активність впливає на сон, а також про важку ковдру, джетлаг і мелатонін.

Імунулогиня та хелс-коуч Дарія Литовченко розповідає, як здоровий спосіб життя повʼязаний з роботою імунної системи.

Наступний випуск програми «З понеділка!» виходитиме вже наступного понеділка, 12 лютого, в етері та на YouTube Громадського радіо.

медицина здоров'я програма

Знак гривні
Знак гривні