Хто така Klavdia Petrivna. Музична нагорода засвітила відому співачку

6-го лютого під час оголошення переможців премії "Золота Зоря Лірум" у номінації "Дебют року" перемогла співачка Klavdia Petrivna, яка дотепер була анонімною. Отримувати нагороду вийшла 24-річна відома виконавиця Маша Кондратенко.

Як зазначає Zahid.net, коли Маша Кондратенко отримувала нагороду, то не сказала, що є співачкою Klavdia Petrivna. Однак ведучий церемонії звертався до неї за псевдонімом, а згодом Маша опублікувала фото із нагородою. Окрім того, вона зʼявилась у кадрі з OSTY під пісню анонімної співачки «Хто ти», записану разом із цим виконавцем.

Маша Кондратенко з нагородою "Дебют року" для Klavdia Petrivna
Маша Кондратенко з нагородою "Дебют року" для Klavdia Petrivna

«Klavdia Petrivna змогла завоювати популярність на TikTok, при цьому зберігаючи свою анонімність до цього часу. Виконавиця опублікувала свої перші пісні у серпні 2023 року на своєму телеграм-каналі. На стримінгових платформах треки вийшли пізніше — у вересні 2023 року, але менше, ніж за півроку Klavdia Petrivna зібрала більш як 400 тисяч щомісячних слухачів на Spotify», – пише сайт «Лірум».

Співачка Klavdia Petrivna запозичила псевдонім від імені героїні книжки «Записки Кирпатого Мефістофеля» Володимира Винниченка. Музичне медіа «Слух» визнало дебютний мініальбом «Бережи мене» одним із 35 найкращих альбомів та мініальбомів 2023 року.

Наразі найпопулярнішою піснею виконавиці на YouTube є «Знайди мене», яка має 10 мільйонів переглядів.

Виконавиця Маша Кондратенко є також блогеркою та акторкою серіалу «Школа». У 2020 році виконавиця була фіналісткою десятого сезону талант-шоу «Голос країни». Співачка здобула популярність завдяки іронічній пісні «Ванька-Встанька», яка наразі має 30 мільйонів переглядів на YouTube. До повномасштабного вторгнення Маша Кондратенко виконувала пісні російською.

шоубіз музика культура

Знак гривні
Знак гривні